5 saniyede güvercinlerin arasında gizlenen kediyi bul! Ne kadar dahisin göster! Hızlı görsel zeka testi

5 saniyede güvercinlerin arasında gizlenen kediyi bul! Ne kadar dahisin göster! Hızlı görsel zeka testi

Hızlı görsel zeka testimizde güvercinlerin arasında gizlenen kediyi 5 saniyede bulmaya çalışın. Görsel zeka testi ile kendinizi test edin. Normal zeka mısınız? Yoksa bir dahi mi? Hazırsanız görsel zeka testimize başlayalım.

Zeka testleri herkesin keyifle çözmeye çalıştığı testlerden. Hem eğlenmek hem beyin gücünüzü test etmek için oldukça keyifli olan bu testler büyük küçük herkesin sevdiği aktivitelerden biri.

GÜVERCİNLERİN ARASINDA SAKLANAN KEDİYİ BUL

Şimdi sizin için oldukça keyifli ama bir o kadar da zor bir görsel zeka testi hazırladık. Çok sayıda güvercinin arasında bir kedi sakladık. O kediyi bulmak sizin için biraz zor olabilir. Eğer görsel gücüm kuvvetli diyorsanız sizin için saniyelik bir cevap olacak.

kedi.jpg

Evet saatinizi ayarladıysanız testimize geçiyoruz. 5 saniye içerisinde görselde görünen güvercinlerin arasındaki kediciği bulun. Eğer 5 saniye ya da daha kısa bir sürede bulabilirseniz siz tam bir dahisiniz! Uzun bir sürede cevaba ulaşırsanız biraz daha pratik yapmanızı öneririz.

CEVABI VERİYORUZ! KEDİ ACABA NEREYE SAKLANDI?

Eğer kafanızda bir kedi yüzü canlandırırsanız öncelikle bıyıkları ve kulakları ipucu için önemli bir nokta. Bu doğru cevaba gitmenizi sağlayacaktır. Evet cevabımızı veriyoruz. İşte kedimiz tam da şurada:

kedi1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN