5 yıllık evli Ebru Şallı'dan kötü karar! 3. evliliği de hüsran

5 yıllık evli Ebru Şallı'dan kötü karar! 3. evliliği de hüsran

Ünlü model Ebru Şallı geçen yıllarda oğlu Pars'ı lenfoma kaybetmişti. Oğlunun acısıyla yanan Şallı'nın bu kez evliliğinden de kötü haber geldi. Geçen aylarda eşi Uğur Akkuş'tan şiddet gördüğü iddia edilen Şallı eşini affetmişti. İkiliden bu kez beklenmeyen bir karar geldi.

Manken Ebru Şallı, 3. evliliğinde de mutluluğu bulamadı. 2019 yılında olaylı bir şekilde Uğur Akkuş ile evlenen Şallı, her ne kadar mutluluk pozlar verse de bu evliliğinde de sona geldi. Şallı, pandemi döneminde oğlu Pars'ı da lenfomandan kaybetmişti. 5 yıllık evliliğine de nazar değdi.

ugurakkus.jpg

EBRU ŞALLI'NIN 5 YILLIK EVLİLİĞİ BİTİYOR

Daha önce Ozan Orhon ve Harun Tan ile evlilik yapan Ebru Şallı, 2019 yılında iş adamı Uğur Akkuş ile nikah masasına oturmuştu.

haruntan.jpg

5 yıldır evli olan çift geçen yıl trafikte tartışmış iddialara göre Akkuş, eşi Ebru Şallı'ya şiddet uygulamıştı. Şiddet olaylarıyla gündeme düşen Şallı, eşinden şikayetçi olmamış ve barışmıştı.

ebrusalli.jpg

SOYADINI SİLMİŞTİ

Şallı, oğlu Pars Tan'ı da 2020 yılında lenfomadan dolayı kaybetmişti. Kötü günler geçiren Şallı, eşinin desteği ile acısını dindirmeye çalışırken, boşanma iddialarıyla gündeme bomba gibi düştü.

ebrusallibosanma.jpg

Şallı, Eşinin soyadını sosyal medya hesabından bir anda silmişti.

ebru.jpg

Boşanma haberlerini yalanlayan ikili mutluluk pozları vermeye devam ederken, magazine yine bomba gibi bir haber düştü. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın iddiasına göre Ebru Şallı- Uğur Akkuş çifti 5 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı.

parstan.jpg

BOŞANMA KARARI ALDILAR İDDİASI

Oğlu Pars'ın ölümüyle sarsılan Ebru Şallı'nın bu kararı neden aldığı merak konusu olurken, ikiliden henüz bir açıklama gelmedi.

derinakkus.jpg

Uğur Akkuş, Gonca Derin ile evliyken, Derin'i Ebru Şallı ile aldatmıştı. İkili daha sonra boşanmış Akkuş, Şallı ile nikah masasına oturmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN