51'lik Seren Kürtçe'ye tahammül edemedi! Yayında çirkin hareket

Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan Seren Serengil, yılbaşı için özel çekilen yayında olay bir harekete imza attı. Yayınında Berdan Mardini'nin Kürtçe şarkıya geçmesiyle yaptığı hareket büyük tepki topladı.

Son dönemlerde Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali ile Arto tarafından mobinge uğradığını söyleyen Seren Serengil, yılbaşı özel yayınında yine bir skandala imza attı. Konuk olarak gelen Berdan Mardini, Kürtçe şarkıya geçince Serengil'den tepki çeken bir hareket geldi. O anlar ise sosyal medyada olay oldu

seren.jpg

SEREN SERENGİL'DEN KIZDIRAN HAREKET

Söylemez Olmaz programında yorumculuk yapan Seren Serengil, iddialarıyla gündemden düşmüyor. Son günlerde Bircan Bali-Arto kavgasıyla zor günler yaşayan Serengil'in canlı yayında çenesi tutulmuş, hastanelik olmuştu. 51 yaşındaki ünlü yorumcudan bu kez Kürtçe şarkı söylenirken ilginç bir tepki geldi.

serenserengil.jpg

KÜRTÇE ŞARKIYI DUYUNCA KULAKLARINI KAPADI

Yılbaşı için özel bant yayını çekilen programda Berdan Mardini türküleriyle eğlendirirken, Mardini'nin bir anda Şemame'ye geçmesiyle ilginç görüntüler ortaya çıktı.

serenserengil1.jpg

Kürtçe şarkı karşısında Serengil, kulaklarını kapatıp yerine oturdu. Bircan Bali ve Arto ise halay çekmeye devam etti.

ÇOK SAYIDA TEPKİ ALDI

O görüntünler sonrası Seren Serengil'e çok sayıda tepki geldi. Bazı kullanıcılar yapılan harekete karşı "Saygısız kadın" yorumları yaptı. Serengil'den henüz bir açıklama gelmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN