67'lik Mehmet Ali Erbil tekrardan evleniyor! Canlı yayında itiraf etti... 26 yaşındaki sevgilisi sevinçten havlara uçtu

67'lik Mehmet Ali Erbil tekrardan evleniyor! Canlı yayında itiraf etti... 26 yaşındaki sevgilisi sevinçten havlara uçtu

Özel hayatıyla gündemden düşmek bilmeyen Mehmet Ali Erbil, son açıklamasıyla gündeme bomba gibi düştü. TikTok'ta açtığı canlı yayınlar ile sık sık magazin sayfalarına düşen Erbil, bu sefer gözünü kararttı. 67'lik Mehmet Ali Erbil tekrardan evleniyor! Canlı yayında itiraf etti. 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan sevinçten havalara uçtu. İşte Mehmet Ali Erbil'in gizemli aşk hayatı...

Uzun süredir 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşayan şovmen Mehmet Ali Erbil, merak edilen 'Evlenecek misin?' sorusuna yanıt verdi. TikTok'ta açtığı canlı yayınlarla adından sıkça söz ettiren Erbil, bu sefer gözünü fena kararttı. Canlı yayında açık açık itiraf etti. 67'lik Mehmet Ali Erbil tekrardan evleniyor!

KIZI İSTEMEDİ ANCAK O GÖZÜNÜ KARARTTI

Aralarındaki yaş farkına aldırış etmeden aşk yaşayan Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan çifti magazin gündemine düşmeye devam ediyor. Her paylaşımları ile gündem olan ikili sonunda kararını verdi.

67lik-mehmet-ali-erbil-tekrardan-evleniyor-canli-yayinda-itiraf-etti-26-yasindaki-sevgilisi-sevincten-havlara-uctu.jpg

Ünlü şovmenin kızı Yasmin Erbil bu ilişkiyi onaylamadı ancak ikili sosyal medya hesaplarından sık sık foto paylaşmaya devam etti.

67'LİK MEHMET ALİ ERBİL TEKRARDAN EVLENİYOR

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Ali Erbil ile genç aşkı Gülseren Ceylan bir arada yakalanmıştı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erbil, bombayı patlattı. 67 yaşındaki Mehmet Erbil tekrardan evleniyor.

yeni-proje-2024-03-20t133211-334.jpg

"BİR BAKMIŞSINIZ EVLENMİŞİZ..."

Snobmagazin'in haberine göre; Erbil, "Gülseren artık benim hayat arkadaşım oldu, birbirimize öyle hitap ediyoruz, aynı evi paylaşıyoruz, evliliklerimden sonraki en uzun süreli ilişkim, evlilik için hayırlısı olsun diyelim, bir bakmışsınız evlenmişiz" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN