8 aylık evli Demet Özdemir'den boşanma itirafı! Evliliğine nazar değdi

8 aylık evli Demet Özdemir'den boşanma itirafı! Evliliğine nazar değdi

Şarkıcı Oğuzhan Koç ile geçen yıl evlenen Demet Özdemir'in evliliğine nazar değdi. Mutlu bir evliliği olan Özdemir boşanma iddialarıyla gündeme geldi. Ünlü oyuncunun eşi Oğuzhan Koç'la kriz yaşadığı ve evi terk ettiği magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Demet Özdemir boşanma sessizliğini bozdu.

Ağustos 2022 yılında Oğuzhan Koç ile görkemli bir düğünle nikah masasına oturan Demet Özdemir, düğünde 3 gelinlik giymişti. Sosyetenin akın ettiği düğün günlerce konuşulmuştu. Ünlü çiftin evliliğinde kriz çıkmaya başladı. 8 aydır evli olan Oğuzhan Koç-Demet Özdemir çiftinin boşanacağı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Özdemir, kriz itirafı geldi.

demet.jpg

DEMET ÖZDEMİR'DEN BOŞANMA İTİRAFI

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, 8 aylık evliliğinde kriz yaşamaya başladı. Geçen günlerde eşi Oğuzhan Koç'la tartışma yaşadığı iddia edilen Özdemir'in evi terk ettiği magazinde bomba etkisi yaratmıştı.

ogzuhankoc.jpg

EVLİLİĞİNDE SORUN OLDUĞUNU AÇIKLADI

Yaşanılan olay sonrasında Demet Özdemir'den çarpıcı bir açıklama geldi.

demetoguzhan.jpg

Özdemir, evi terk etmediğini belirterek, evliliğinde kriz yaşandığını itiraf etti. Her evlilikte yaşanan sorunlar olduğunu belirten Özdemir, boşanma iddialarını ise yalanladı.

Özdemir'in açıklaması şöyle:

"Her evlilikte sorunlar olur. Bu bizim özel hayatımız ve çok hassas bir konu. Herkesin buna saygı duymasını istiyorum. Evi de terk etmedim, şu an güncel olarak bu doğru değil"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN