8 Mart'ta annesini kaybetmişti! Zafer Algöz'den bir kahreden haber daha...

8 Mart'ta annesini kaybetmişti! Zafer Algöz'den bir kahreden haber daha...

8 Mart'ta annesini kaybeden yıkılan ünlü oyuncu Zafer Algöz'den acı haber geldi. Ünlü oyuncudan gelen kötü haber sevenlerini yasa boğdu.

8 Mart'ta annesi Güner Algöz'ü kaybederek hayranlarını yasa boğan ünlü oyuncu Zafer Algöz'den bir acı haber daha geldi. Algöz'den gelen kahreden haber sonrasında ünlü oyuncunun sevenleri bir kez daha üzüntüye boğuldu.

Türk televizyon efsaneleşmiş yapımları arasında yer alan Kurtlar Vadisi diziyle bir döneme damga vuran, son olarak ise 29 Eylül'de ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te izleyiciyle buluşan "Do Not Disturb" adlı filmde rol alan Zafer Algöz, 8 Mart'ta annesi Güner Algöz'ü kaybettiğini açıklamıştı.

Acı haberi sosyal medya hesabı aracılığıyla duyuran Algöz, "Ailemizin ulu çınarı, sevgili Annemiz Güner Algöz’ü kaybettik. Acımız büyük, tüm sevenlerinin başı sağ olsun. Cenazesi 9 Mart Cumartesi günü Burhaniye Koca Camii'nden ikindi namazına müteakiben, Geriş Kabristanı'na defnedilecektir." ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü oyuncu bu kez de babası Cevdet Algöz'ü kaybetti. Acı haberi Algöz'ün yakın arkadaşı Can Yılmaz duyurdu.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Yılmaz, "Sevgili Zafer Algöz abimizin, 24 gün önce vefat eden annesinin ardından bu gece de babası (Cevdet amcamız) vefat etti. Yaşadığı acının tarifsiz olduğunu hissedebiliyorum. Zafer abimize ve ailenize başsağlığı diliyor, bu zor günlerin üstesinden gelebilmeniz için güç ve sabır temenni ediyorum. Mekanları Cennet olsun. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

BU KEZ DE BABASINI KAYBETTİ

Babasının vefatı sonrasında sosyal medyadan bir paylaşıma imza atan Algöz, "Başımız sağ olsun. Sevgili annemizin ardından 24 gün sonra babamız Cevdet Algöz'ü de kaybettik. 65 yıllık aşıklar cennette buluştular. Cekko babamızı 4 Nisan Perşembe öğle namazını müteakiben Balıkesir Burhaniye Koca Camii'nden uğurlayacağız. Geriş kabristanında defnedeceğiz. Sevenlerinin başı sağ olsun. Rabbim mekanını cennet eylesin" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN