ABD'de tır şoförlüğü yapan ünlü isim Tolga Karel'den herkesi şaşırtan paylaşım: Bunu kimse beklemiyordu! "Geri mi dönüyor?"

ABD'de tır şoförlüğü yapan ünlü isim Tolga Karel'den herkesi şaşırtan paylaşım: Bunu kimse beklemiyordu!  "Geri mi dönüyor?"

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni 'Yaprak Dökümü' adlı dizide 'Oğuz Ayhan" karakteriyle yıldızı parlayan ancak 2016 yılında ABD'ye yerleşen ve o tarihten beri ABD'de yaşayan ünlü isim Tolga Karel, herkesi şaşırtan bir paylaşıma imza attı.

2006-2010 yılları arasında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni 'Yaprak Dökümü' adlı dizide 'Oğuz Ayhan" karakterini canlandıran, ancak daha sonrasında sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakarak 2016 yılında ABD'ye yerleşen ve o tarihten beri ABD'de yaşayan ünlü isim Tolga Karel, herkesi şaşırtan bir paylaşıma imza attı.

Türk edebiyatının unutulmaz isimlerinden Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı kitabından uyarlanan ve bir dönemin unutulmaz yapımları arasında yer alan Yaprak Dökümü adlı dizide Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Gökçe Bahadır, Deniz Çakır ve Fahriye Evcen gibi ünlü isimlerle beraber rol alan ve dizideki performansı sayesinde yıldızı parlayan Tolga Karel'in paylaşımı herkesi şaşırttı.

Tolga Karel - Kaç Kilo, Boyu Kaç, Nereli, Kaç Yaşında, Sevgilisi Kimdir ? - Ünlü Detay

"EN KÖTÜ FİLM" SEÇİLEN FİLMDE ROL ALMIŞTI

Yaprak Dökümü'nün sona ermesinin ardından 20102-2013 yılları arasında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan "Kanıt" adlı dizide rol alarak 'Yaman' karakterini canlandıran Tolga Karel, 2014 yılında Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara gelen "Survivor Ünlüler-Gönüllüler" takımında yer almıştı.

Ünlü isim son olarak ise 2015 yılında vizyona giren "Kod Adı: K.O.Z." adlı filmde rol almıştı. Tolga Karel'in rol aldığı bu film, IMDb sıralamasında 10 üzerinden 1,5 puan alarak sinema tarihinin gelmiş geçmiş en kötü filmi seçilmişti.

Tolga Karel, ABD dönüşü gözaltına alındı

2016 yılında Beylerbeyi'ndeki evini satıp ABD'ye yerleşme kararı alan Tolga Karel, kurduğu sağlık turizmi şirketi iflas edince eşinin ailesinin Illinois eyaletindeki evine taşınmış ve 2018'de aylık 8 bin dolara TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı.

Cebindeki 83 dolar ile TIR şoförlüğüne başladığını açıklayan Tolga Karel, şimdilerde ise Amerika'da filo sahibi olduğunu belirtmişti.

"ŞİRKETLERİMİN BİRİ NAKLİYAT, DİĞERİ DE LOJİSTİK OLARAK ÇALIŞACAK"

Ünlü isim geçtiğimiz günlerde yayınladığı açıklama şu ifadelere yer vermişti:

"5 yıl evvel bu topraklara geldiğimde tek bir hayalim vardı; huzuru bulmak... Üzerine iflas etmiştim, asıl mesleğimi de yapamadım ve banka hesabımdaki sadece 83 dolar (yaklaşık 1430 TL) ile tekrar hayata başlamak zorunda kaldım. Yakında şahane bir atılıma girmiş olacağım. 80 dolarla başladığım bu serüvenin iki yıl içinde hangi boyuta geldiğini açıklayacağım. Şirketlerimin bu sene Allah nasip ederse büyüme, büyüdükçe manevi olarak küçülme yılı 2021...

Şirketlerimin biri nakliyat, diğeri de lojistik olarak çalışacak. Nasipse hedefim 2026'da 100 TIR'lık şirketimin CEO'luğunu yapmak. Ben bu yola çıkarken bir sözüm vardı, bilenler bilir. 'Çıraklığını yapmadığın işin ustası olamazsın..' Şimdi ustalık döneminin başındayım. Rabbim yar ve yardımcım olsun"

tol.jpg

"EVLERİNİZE KONUK OLACAĞIM"

Tolga Karel, bu kez sosyal medya hesabı aracılığıyla sürpriz bir paylaşıma imza attı. Ünlü isim paylaşımında "Çok Uzun zamandır güncel bir Fotoğraf paylaşmadığımı farkettim gözden uzak olan gönülden de uzak olur derler . Ama neyseki çok yakın zamanda evlerinize konuk olucam. Özlem bitecek hepinizi çok seviyorum" ifadelerine yer verdi.

Tolga Karel'in bu açıklamaları sonrasında hayranları "Dizi mi geliyor?", "Tolga Karal Türkiye'ye geri mi dönecek?" sorularını yöneltti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN