Acun Ilıcalı 'heyecanla bekliyorum' diyerek duyurdu: Survivor'ın 12. yarışmacısı da belli oldu

Acun Ilıcalı 'heyecanla bekliyorum' diyerek duyurdu: Survivor'ın 12. yarışmacısı da belli oldu

Survivor All Star 2024'te yarışacak bir isim daha belli oldu. Ilıcalı programda yer alacak 12. ismin Seda Ocak olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ilıcalı "Seda bu sezon All Star’da ve ben de heyecanla onun yarışlarını bekliyorum" ifadelerini kaydetti.

Televizyon ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor All Star 2024'te yarışacak isimler bir bir açıklanmaya devam ediyor.

Acun Ilıcalı, Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Damla Can, Turabi Çamkıran, Yiğit Poyraz, Merve Aydın, Nefise Karatay ve Doğukan Manço'nun ardından Survivor'da yer alacak 12. ismin Seda Ocak olacağını duyurdu.

Yarışmaya katılacak yeni ismi açıklayan Ilıcalı, "Seda bu sezon All Star’da ve ben de heyecanla onun yarışlarını bekliyorum" mesajını yayınladı.

Seda Ocak katıldığı sezonlarda performansıyla adından sıkça söz ettirmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN