Survivor All Star 2024'ün bir yarışmacısı daha belli oldu: Acun Ilıcalı'dan 'SMS' vurgusu

Survivor All Star 2024'ün bir yarışmacısı daha belli oldu: Acun Ilıcalı'dan 'SMS' vurgusu

Survivor All Star 2024'ün 16'ncı yarışmacısı Özgür Tetik oldu. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, 'performansıyla gençlere taş çıkartan' diye duyurduğu yarışmacı hakkında, 'Özgür, SMS'siz Survivor'da performansını nereye kadar götürecek merak ediyorum' ifadelerini kullandı.

Yayınlandığı her dönemde adından sıklıkla söz ettiren sevilen yarışma programı Survivor All Star 2024'ün yeni yarışmacıları Acun Ilıcalı tarafından açıklanmaya devam ediyor. 2024 yılı başında ekranlarda yerini alacak olan Survivor'ın son yarışmacısı Özgür Tetik oldu.

'SMS'SİZ NEREYE KADAR GÖTÜRECEK'

Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından duyurduğu yeni yarışmacı hakkında, 'Survivor'da inanılmaz performansıyla gençlere taş çıkartan Özgür, All Star'da yarışacak. Özgür, SMS'siz Survivor'da performansını nereye kadar götürecek merak ediyorum' ifadelerini kullandı.

ozgur-tetik.jpg

ELEME SİSTEMİ SMS'SİZ OLACAK

Survivor 2024 All Star'da SMS oylaması yapılmayacak. Yeni konseptte eleme adayı olan yarışmacılar, kendi aralarında düelloya çıkacak ve performansı kötü olan isim adaya veda edecek.

GÜÇLÜ İSİMLER KADRODA

Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Turabi Çamkıran, Damla Can, Doğukan Manço, Nefise Karatay, Merve Aydın, Yiğit Poyraz, Sercan Yıldırım, Aleyna Kalaycıoğlu, Ogeday Girişken, Seda Ocak, Yasin Obuz, Sahra Işık ve Gizem Memiç'in ardından Özgür Tetik de kadroya dahil oldu

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN