Survivor'a bir isim daha! Turabi korkudan titreyecek, gerçek All Star şimdi geliyor

Survivor'a bir isim daha! Turabi korkudan titreyecek, gerçek All Star şimdi geliyor

Ekranların fenomen yarışma programı Survivor önümüzdeki yıl All Star sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Nihat Altınkaya, Nagahan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Seran Yıldırım, Damla Can, Turabi, Yiğit Poyraz gibi isimlerin ardından kadroya dahil olan bir isim daha belli oldu. İşte, Survivor All Star 2024 kadrosunda fırtınalar estirecek o isim...

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024 kadrosuna iddialı isimleri dahil etmeye devam ediyor. 2023 sezonundan istediği başarıyı alamayan Acun Ilıcalı, All Star için hummalı bir çalışma yapıyor. Survivor tarihine geçmiş yarışmacıların yer aldığı Survivor All Star 2024'ün kadrosuna eski şampiyonlar ve finalistler damga vuracak.

ALL STAR'DA YENİ KURALLAR

Survivor All Star için Acun Ilıcalı yeni kurallar da getirdi. 2024 sezonunda eleme adayı olan yarışmacılar SMS oylamasına çıkmayacak ve kendi aralarında düello yaparak kötü performans sergileyen isim adadan elenecek.

h-4-asil-1.jpg

ZAFER İÇİN ALL STAR KADROSUNDA

All Star 2024 kadrosuna birçok başarılı ismi dahil eden Acun Ilıcalı kadronun 9'uncu ismini de açıkladı. All Star'ın 9'uncu isminin Merve Aydın duyuran Acun Ilıcalı, "Survivor finalistlerinden sevgili Merve, yaşadığı sakatlık kabusundan sonra zafer için All Star’da. Merve her zaman Merve’dir" sözleriyle başarılı sporcunun kadroya katıldığını duyurdu.

h-4-2.jpg

REKORLARIN KADINI

17 Mart 1990'da Bakırköy İstanbul'da dünyaya gelen Merve Aydın Filiz, orta mesafe koşucusu. 800 m açık hava ve salon Türkiye rekorlarının da sahibidir.

2012 Yaz Olimpiyatları'ndan sakatlık yaşamasına rağmen yarışa devam ederek büyük ses getirmişti. 2008 yılında Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası e 2011 yılında Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazanmıştır.

Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 bayrak yarışında (Nagihan Karadere, Meliz Redif ve Pınar Saka ile birlikte) ikinci defa gümüş madalya sahibi olan Aydın, Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'ndaki performansıyla Dünya-Olimpiyat B barajını da geçmeyi başarmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN