Survivor'dan çıkan estetik yaptırıyor! Duygu Bal değişimin dibine vurdu "annesi görse tanıyamaz"

Survivor'dan çıkan estetik yaptırıyor! Duygu Bal değişimin dibine vurdu "annesi görse tanıyamaz"

Survivor yarışması, yarışmacılarının sınırlarını zorladığı ve fiziksel dayanıklılıklarını sınamak için verdikleri bir mücadele arenası olarak tanınırken, aynı zamanda yarışmacıların kişisel dönüşümlerine de tanıklık ediyoruz. 2014 yılında Survivor'a katılan Duygu Bal da bu değişimlerin en dikkat çekici örneklerinden birini sunuyor. Adeta Survivor'dan çıkan estetik yaptırıyor!

Duygu Bal, Survivor'ın 2014 sezonunda izleyicilerle tanıştığında, güzellik ve zarafetiyle dikkat çeken bir isimdi. Ancak yarışmanın zorlu şartları, açlık, uyku eksikliği ve rekabetin getirdiği stres gibi faktörler, onun görünüşünü ve ruh halini değiştirmeye başladı. Survivor adasında yaşanan zorlu koşullar, Duygu Bal'ı fiziksel ve duygusal olarak büyük bir değişime sürükledi.

survivor-yarismacisi-duygu-balin-son-hali-sasirtti-survivor-duygunun-son-halini-gorenlerin-agzi-acik-kaldi-iste-son-hali-imlwdetz-780x470.jpg

SURVİVOR'DAN ÇIKAN ESTETİK YAPTIRIYOR! DUYGU BAL DEĞİŞİMİN DİBİNE VURDU "ANNESİ GÖRSE TANIYAMAZ"

Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü mezunu olan başarılı isim, voleybola Ankara'da başladı. 2011-2012 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olan Duygu Bal, 2012 yılında CEV Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu’nu elde etti. Duygu Bal 2014 Kasım ayında voleybolu bıraktığını açıklamıştı.

60a26368c8c37315c828496a.webp

NE OLDU SANA BÖYLE?

Duygu Bal, Survivor macerasını tamamladıktan sonra daha özgüvenli ve kararlı bir şekilde geri döndü. Ancak dönüşümünün sadece içsel değil, aynı zamanda dışsal olduğu da gözden kaçmıyor. Kendi ifadesine göre, Survivor sonrası estetik operasyonlarla kendisine yeni bir başlangıç yapma fırsatı buldu. İşte Duygu Bal' ın son hali...

s-0c002a3e15de21c17e5bcb7f7efcb22f88e59e5f.webp

Duygu Bal, Survivor' da Turabi Çamkıran, Sahra Işık, Merve Aydın gibi isimlerle beraber yarışmıştı.

1.webp

duygu-bal-984.webp

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN