Acun Ilıcalı Yunus Emre’ye bilendi! Önce azar sonra ceza, ortalık yangın yerine döndü: “Seni burada zorla tutmuyoruz”

Acun Ilıcalı Yunus Emre’ye bilendi! Önce azar sonra ceza, ortalık yangın yerine döndü: “Seni burada zorla tutmuyoruz”

Survivor’da sular durulmuyor. Haftanın son dokunulmazlık mücadelesini kazanan Mavi Takım olurken, dördüncü eleme adayı da belli oldu. Acun Ilıcalı ise devamlı kavga çıkaran Yunus Emre’ye bilendi! Önce azar sonra ceza derken ortalık yangın yerine döndü…

Survivor All Star’da olaysız bir gün geçmiyor. Haftanın son dokunulmazlık oyununda Ogeday ve Yunus Emre arasında yeni bir gerginlik yaşanırken, oyun sırasında Gizem’in kafasına yanlışlıkla Aysu’nun dirseği gelince kaşı açıldı.

Kıyasıya süren mücadelenin kazananı Mavi takım olurken, kaybeden kırmızı takımdaki Yunus Emre söz alarak: "Bugün oyunu kaybettik ama arkadaşlarım elimden geleni yaptı. Issız bir adada sessiz bir gecede Allah'a sığınırım Ogeday beyefendi. Bugün iyisin yarın düşeceksin. O suratın kireç gibi olacak oyun kaybettiğinde. Ben o takımdayken her zaman yensem de yenilsem de centilmen davrandım, sevdim. Bu takıma gelince aynı sempatikte olamıyorum. Beni şurada oyun kenarında yakalayıp el hareketi yapıyorsun. Balıksan sana her şeyi hatırlatamam. Bende kurt gibi hafıza var" dedi.

Yunus Emre’nin bu sözlerine cevap veren Ogeday ise "Sen bence benle hiç konuşma zararlı çıkarsın. Sen üslubunla terbiyeli konuşsan hiçbir şey olmayacak. Atakan abin geldi onunla tartışıyoruz biz tatlı-sert ondan öğrenebilirsin." dedi.

survivor-5.jpg

KIRMIZI TAKIM NEDEN DOKUNULMAZLIĞI KAYBETTİ?

Ada konseyinde kırmızı takımın dokunulmazlığı kaybetme nedenini soran Acun Ilıcalı’ya ise Sergen söz hakkı alarak: "Bugün bana sıra gelmedi. Takımın yeni gelen arkadaşlar adına zamana ihtiyacı var fakat çok fazla zamana ihtiyacı yok. Kalitelerini en başında gösterdiler. Çok kısa zamanda alışacaklarını ve takıma katkılarını devam ettireceklerini düşünüyorum. Bazen ayrışmalar olabiliyor. Birlik olursak iyi bir ivme yakalarız" yanıtını verdi.

survivor-4.jpg

“DEVAM ETME İHTİMALİ ÇOK YOK”

Yunus Emre’nin sert tavırlarını da ele alan Acun Ilıcalı, "Şu net bir şekilde görülüyor ki Yunus Emre'ye uyarılarımın çok bir önemi yok. Oyun kaybedip karşı takıma sürekli sataşan, üslubuyla söylediği sözlerle, programın içerisinde sanki kontrolsüz biri. Her gün bir sebep bulan, Geçen de söylemiştim, benim çok ümidimin olmadığı, devam etme ihtimalini çok görmediğim bir yarışmacı. Sözü şimdi ona verelim" dedi.

survivor-7.jpg

“UYMUYORSA BU PROGRAMA HİÇ PROBLEM DEĞİL”

Söz hakkını kullanan Yunus Emre, "Ben bu adamlarla hepsiyle yarıştım. Hepsiyle de yendim yenildim. Özgür abiyle de yarıştım Ersin abi de vardı. Hiçbirisine saygısızlık yaptım mı? Oyun alanında hareketler yapan bir arkadaş var mıydı burada. Ben de seviyeli bir şekilde yarışmamı sürdürdüm. Ogeday beyefendi ben ne zaman bir kazanç sağlasam döndüm takımımla sevindim. Dönmüş bana 'seni garanti sayım yaptım' falan, hayırdır. Sen kimi nerede oynatıyorsun. Yani ben adamına göre muamele yaparım. Seviye oraya inerse ben daha da alçalabilirim Acun abi. Uymuyorsa bu programa hiç problem değil. Sizinle burayı paylaşmak çok güzeldi. Sizleri çok seviyorum. Yapacak bir şey yok abi" deyince Acun Ilıcalı "Davranış şeklin uymuyor bize" dedi.

survivor-6.jpg

Ogeday ise Yunus Emre ile aralarında geçen tartışmayla ilgili, "Yunus Emre ile biz helalleştik, Dostuz yani, ben ona yükseldim, o bana yükseldi. O benden ben ondan birbirimizden özür diledik. Bir kez daha özür diliyorum kendisinden. Kendi aramızda toparladık ve bir daha da böyle bir şey yaşamayacağız abi" açıklamasında bulundu.

3 ÖDÜL CEZASI ALDI

Ilıcalı "Daha önce defalarca uyardığım Yunus Emre bu şekilde abuksubuk laflar kullanamaz. Kendini haklı görebilirsin. Ben de diyorum ki; bize ne. Ne yapacaksın yani birisi bir şey deyince birini mi döveceksin. O zaman birisi bir şey deyince git ona saldır. Bana böyle dediler şöyle dediler... Ben seni severim. Bu konu senle benim aramdaki sevgi konusu değil. Senin aşırı derece tehditler saydırman. Duelloya çıksan çıktığın adama saldırıyorsun. Bugün konuşmaların son derece kabul edilmez. Her dakika tehditler yapıyorsun. Seni şöyle yaparım böyle yaparım. Burası senin tehdit alanın değil.

Sana 3 ceza daha veriyoruz. Cezandan 3 kalmıştı 3 daha ekliyoruz. Bir daha yaparsan 5 daha vereceğiz. Bir daha yaparsan 5 daha verilecek. Seni de burada zorla tutmuyoruz" diyerek konuyu kapattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN