Acun Ilıcalı'dan bir garip paylaşım! Yarışmacısının ayağını çekip Instagram'da paylaştı

Acun Ilıcalı'dan bir garip paylaşım! Yarışmacısının ayağını çekip Instagram'da paylaştı

TV8 ekranlarında yayınlanan ve her yeni bölümüyle nefes kesen Survivor All Star'da son yaşananlar akıllara durgunluk verdi. Çıkan son iddialarda favori yarışmacılardan Merve Aydın'ın hamile olduğu gündeme gelmişti. Çıkan iddialar sonrası Acun Ilıcalı'nın sosyal medya paylaşımı ağızları açık bıraktı. Fotoğrafları görenlerin dili tutuldu. Ayağını tutup Instagram hesabından paylaştı! Bakın Acun Ilıcalı kimin ayağını paylaşmış...

Survivor All Star'da sular durulmuyor. İzleyiciler tarafından nefessiz izlenen Survivor'da son yaşananlar ağızları açık bıraktı. Medya patronu Acun Ilıcalı'nın sosyal medya hesabından paylaştı ayak fotoğrafı gündeme bomba gibi düştü. Herkes kimin ayağını olduğunu sorgulamaya başladı. İşte Acun Ilıcalı'nın o dikkat çeken paylaşımı...

ACUN ILICALI İLK KEZ BÖYLE BİR ŞEY PAYLAŞTI! SOSYAL MEDYA YIKILIYOR

Bu seneki Survivor All Star'da ne kaos ne de heyecan bitmek bilmiyor. Her yeni bölümü ile büyük ses getiren Survivor'da bu sefer favori yarışmacı Merve Aydın gündeme geldi. Acun Ilıcalı ilk kez böyle bir şey paylaştı. Sosyal medya bu ayak karesini konuşuyor.

yeni-proje-2024-03-19t125033-035.jpg

AYAK PAYLAŞIMI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Medya patronu Acun Ilıcalı, kendi şahsi Instagram hesabından 'Bir Survivor kadınının ayağı' diyerek Merve Aydın'ın ayağını paylaştı.

yeni-proje-2024-03-19t125047-830.jpg

Görenlerin ağzı açık kaldı. Kimse gördüğü bacağın Merve Aydın'ın olduğunu inanamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN