Acun Ilıcalı'dan Nagihan itirafı

Acun Ilıcalı'dan Nagihan itirafı

Survivor'ın başarılı isimlerinden Nagihan Karadere geçtiğimiz günlerde yarışmada tahilsiz bir kaza geçirmiş, "Dizim çıktı" dedikten sonra hastaneye kaldırılmıştı. Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, Nagihan’ın yarışmada kalıp kalmayacağı ile ilgili "Ben seneye kalmasından yanayım. Bu performansıyla Survivor falan kazanamaz..." dedi.

Survivor All Star 2024'ün iddialı yarışmacısı 40 yaşındaki Nagihan Karadere, dokunulmazlık oyunu sırasında dizinden yaralanarak ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Nagihan 'ın yarışmaya devam edip edemeyeceği merak konusu oldu.

Acun Ilıcalı, eski milli atletin Survivor’daki akıbetiyle ilgili canlı yayında dikkat çeken bir açıklama yaptı.

'NAGİHAN'IN AYRILMASI LAZIM'

Sunucu Demet Akalın'ın Nagihan'ın son durumunu sorması üzerine "Nagihan'ın ayrılması lazım aslında"diyen Ilıcalı, "Nagihan’ın durumu şöyle; ben seneye kalmasından yanayım. Doktor kalıcı hasar olmayacağını söyledi. Bu performansıyla Survivor falan kazanamaz. Buna rağmen 'Devam edeceğim' derse, o derece gözü döndüyse bir şey diyemiyorum. O hakkını elinden almak istemiyorum" cevabını verdi.

Gözler şimdi Survivor'da bir kez çeyrek final ve bir kez de finale yükselen Nagihan Karadere'ye çevrildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN