Acun Ilıcalı'dan yeni proje! Reyting rekorlarını alt üst edecek! Jüri üyeleri herkesi şaşırttı...

Acun Ilıcalı'dan yeni proje! Reyting rekorlarını alt üst edecek! Jüri üyeleri herkesi şaşırttı...

Efsaneleşen müzik yarışması "O Ses Türkiye"yi yılbaşı gecesinde ekranlara getirerek reyting rekorlarını alt üst eden Acun Ilıcalı, yeni bir proje hazırlığında olduğunda öğrenildi. Acun Ilıcalı'nın yeni projesindeki jüri üyeleri herkesi şaşırttı.

Yılbaşı gecesinde "O Ses Türkiye"yi izleyiciyle buluşturarak reyting rekorlarını alt üst eden Acun Ilıcalı, bombayı patlattı. Acun Ilıcalı, yeni projesiyle reytingleri bir kez daha alt üst edecek.

2014 yılından bu yana Acun Medya tarafından TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni müzik yarışması "O Ses Türkiye"yi yılbaşı gecesinde ekranlara getiren ve jüri üyeliği koltuğunda Ebru Gündeş, Murat Boz, Yıldız Tilbe ve Seda Sayan'a yer veren Acun Ilıcalı, yarışmada konuk olarak ise Talat Bulut, Kerem Alışık, Ebru Şahin, Onur Buldu, Alina Boz, Melis Sezen, Cemre Baysel, Selin Şekerci, Nilsu Berfin Aktaşi Büşra Pekin ve Aslıhan Malbora'yı ağırlamıştı.

JÜRİ ÜYELERİ BELLİ OLDU

"O Ses Türkiye"nin yılbaşı özel programı reyting rekorlarını alt üst ederken Acun Ilıcalı'dan yeni bir hamle geldi.

İnstagram'da yayın yapan 'Pop Bizde' sayfasının haberine göre; Acun Ilıcalı bu kez 'O Ses Rap"i izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. 2 yıl önce dijital platformda yayınlanan O Ses Rap yeniden başlıyor.

Hadise, Eypio ve Murda'nın söz konusu yarışmada jüri üyeliği yapacağı öğrenilirken Acun Ilıcalı'nın aynı zamanda Sefo ile de görüştüğü ve Sefo'nun yarışmada jürilik yapmaya sıcak baktığı kaydedildi. Yarışmanın çekimlerinin ise kısa süre içerisinde başlayacağı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN