Acun, Merve'yi kadroya aldı! Fenomen yarışmaya katılıyor "Bela olacak"

Acun, Merve'yi kadroya aldı! Fenomen yarışmaya katılıyor "Bela olacak"

Mert Aydın ile sadece 40 gün evli kalan Merve Boluğur, hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Dikkat çeken paylaşımlar yapan Boluğur, Türkiye'nin fenomen yarışmasına katılacak. Bakın Acun Ilıcalı, Merve Boluğur'u hangi yarışmasına aldı?

İlk evliliğini Murat Dalkılıç ile yapan Merve Boluğur 2. evliliğini ise Mert Aydın'la yapmıştı. Boluğur, iki evliliğinde de mutluluğu yakalayamadı. Geçen ay Mert Aydın'la evliliğini sonlandıran Boluğur, veda ettiği ekranlara geri dönüyor. İddialara göre Acun Ilıcalı'nın fenomen yarışması Survivor'da yer alacak.

merve.jpg

MERVE BOLUĞUR EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Survivor'ın 2023'e katılacağı iddia edilen Merve Boluğur'u Acun Ilıcalı kadrosuna aldı.

acun.jpg

Hangi takımda yarışacağı merak edilen Boluğur'un ekranlara dönmesi hayranlarını heyecanlandırdı.

650x344-merve-bolugur-esi-kimdir-ne-is-yapiyor-merve-bolugur-esi-mert-aydin-kimdir-kac-yasinda-ve-nereli-1668623076880.jpg

"ACUN BAŞINA BELA ALDI"

Merve Boluğur'un Survivor'a katılacağnı duyanlar ise "Acun başına bela aldı" yorumları yaptı. bulundu. Sizce Merve Boluğur Survivor'da başarılı olur mu?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN