Acun, Şeyma'yı özledi! 4 yıl önce boşanmıştı "O nasıl bakış"

Acun, Şeyma'yı özledi! 4 yıl önce boşanmıştı "O nasıl bakış"

Şeyma Subaşı ile aralarında 'Melisa' krizi çıkan Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında kızı Melisa'nın oynamasını hayranlıkla izledi. Annesi gibi oynayan Melisa büyük beğeni toplarken, Ilıcalı'nın hayranlıkla izlemesi sonrası sosyal medyada "Şeyma'yı özlemiş" yorumları yapıldı. Bakın Acun Ilıcalı kızı Melisa'yı nasıl izliyor?

Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan sonra kızı Melisa'nın da velayetini alan Acun Ilıcalı kızını bir an olsun yanından ayırmıyor. Geçen aylarda ağlayarak paylaşım yapan Subaşı ise kızının velayetini almak için kolları sıvadığı da iddia edildi. Tüm bunlar yaşanırken, yılbaşı için özel olarak yayınlanan O Ses Türkiye'de ilginç anlar yaşandı. Melisa'nın oynamasını hayranlıkla izleyen Ilıcalı, sosyal medyada gündem oldu.

melisa.jpg

ACUN'DAN ÖZLEM DOLU BAKIŞLAR

Yeni yıla babası Acun Ilıcalı ile giren Melisa, O Ses Türkiye programında adeta kurtlarını döktü.

acun.jpg

Annesi Şeyma Subaşı gibi oynayan Melisa, babasının da hayranlığını kazandı.

seyma1.jpg

Arkadaşlarıyla stüdyonun köşesinde dans eden Melisa, büyük beğeni topladı.

acunmelisa.jpg

HAYRANLIKLA İZLEDİ

Melisa'nın dansının yanı sıra Acun Ilıcalı'nın bakışları da çok konuşuldu.

melisadans.jpg

İlginç bir detaya dikkat eden izleyiciler Ilıcalı'nın kızını hayranlıkla izlemesini "Şeyma'yı mı özledi?" yorumlarını yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN