Acun'u delirten olay kamerada! Survivor All Star'da büyük skandal: Acun Ilıcalı fırtınası esti!

Her bölümüyle izleyicilerini ekrana kilitlemeyi başaran program Survivor All Star'da büyük skandal! Üst üste yaşanan tartışmalara Acun dayanamadı. En sonunda Acun'u delirttiler. Kimsenin beklemediği tepki tüm dengeleri altüst etti...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Survivor All Star 2024'ün son bölümünde yaşananlar, TV8 ekranlarında adeta deprem etkisi yarattı. Ada Konseyi'nde gerçekleşen olaylar, Acun Ilıcalı'nın sabrını taşırdı ve ünlü yapımcı-yayıncı, nadiren görülen bir öfke patlaması yaşadı. Nefise, Aleyna ve Nagihan arasındaki gerilim tansiyonu zirveye taşırken, Nagihan'ın Aleyna Kalaycıoğlu'na yönelik fiziksel müdahalesi sonrasında Ilıcalı'nın tepkisi tüm dengeleri altüst etti.

SANDALYESİNİ DEVİRDİ ÖFKE KUSTU

Acun Ilıcalı çıldırdı! - Hamle Gazetesi

"Bu kıza yaptıklarınız oldu mu şimdi? Kahkahalar atıyorsunuz, yarışmacı bir kızı ağlattınız," diye başlayan Ilıcalı, sandalyesini devirerek duyduğu öfkeyi gözler önüne serdi. Survivor tarihinde ender rastlanan bu olay, yarışmanın seyrini değiştirecek nitelikteydi. Acun Ilıcalı'nın, "Rahat durulamıyor mu bu programda ne battı size" sözleriyle yarışmacılara olan hayal kırıklığını ifade etmesi, yaşananların sıradan bir tartışmadan çok daha fazlası olduğunu gösterdi.

Acun Ilıcalı'nın, "Her gün olay çıkartıyorsunuz. Kız ağlayarak gitti şimdi. Ne istiyorsunuz, kavga mı kaos mu?" şeklindeki serzenişleri, Survivor All Star'ın bu sezonunda yaşananların sadece yüzeydeki kısmı olduğunu akıllara getirdi. Programın sevilen yapımcısı, yaşananlara daha fazla dayanamayarak konseyi yarıda kesti ve ekranlar karardı.

NAGİHAN GÖNDERİLDİ Mİ?

resim-2024-02-07-072435355.png

Bu olayın ardından gözler, Nagihan Karadere'nin akıbetine çevrildi. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ilıcalı'nın, Nagihan ile yaptığı konuşma dikkat çekti. Ilıcalı'nın, "Kendin dayanamadın. Çok güzel birliktelik yaşadık. Tadını kaçırmadan... Neyi bekliyorsun?" sözleri, Nagihan'ın diskalifiye edilip edilmediği sorusunu akıllara getirdi. Fragmanda Nagihan'ın tek başına konseyden ayrıldığı görülmesi, bu iddiaları güçlendirdi.

Survivor All Star'da yaşanan bu skandal olay, yarışmanın dinamiklerini, yarışmacıların birbiriyle olan ilişkilerini ve Acun Ilıcalı'nın yarışmacılara olan toleransını bir kez daha sorgulattı. Acaba Survivor tarihinde yeni bir dönem mi başlıyor?

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir