'Adamım' şarkısıyla tanınan Kader hastaneye kaldırıldı

'Adamım' şarkısıyla tanınan Kader hastaneye kaldırıldı

'Adamım' şarkısıyla bir döneme damga vuran şarkıcı Kader Çetintürk, katıldığı bir televizyon programında sağlık sorunlarıyla nedeniyle kilo aldığından bahsetmişti. Sosyal medya kullanıcıları tarafından ağır eleştirilerin hedefi olan Kader'in hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Kötü haber, şarkıcının Instagram hesabından duyurulurken, "Kader Hanımı hastaneye kaldırdık! Şimdi mutlu musunuz klavyeciler? Duracağınıza arttınız!'' ifadelerine yer verildi.

Müzik kariyerine 8 yaşında düğün salonlarında şarkı söyleyerek başlayan ve 14 yaşında ilk albüm Buna Bakma-Takıl Bana'yı çıkaran şarkıcı Kader Çetintürk, geçtiğimiz hafta TV8’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olmuştu.

'Adamım' şarkısıyla yeniden popüler olan ve uzun süredir ortalarda görünmeyen Kader, programda yaşadığı sağlık sıkıntılarından bahsederken, aldığı kilolar hakkında sosyal medyada yapılan acımasız yorumlara tepki göstermişti.

kadere.jpg

Kader, "İnsanlar çok acımasızlar. Hakkımda yapılan yorumları ilk okuduğumda günlerce uyku uyumadım. Telefonu ellerine aldıkları zaman, rahatlıkla herkese her şeyi yazabileceklerini, hakaret edebileceklerini sanmaları...

İnsanları o kadar üzüyorlar ki! Benim canımı yakıyorlar. Sosyal medyada yazıyorlar; 'Manda yavrusu' ne demek! Bunun daha ilerisi var, Bu kadar ileri gitmeyin" demişti.

kaa.jpg

'ŞİMDİ MUTLU MUSUNUZ KLAVYECİLER?'

Kötü yorumların ardından hastaneye kaldırılan Kader'in resmi Instagram hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Kader Hanımı hastaneye kaldırdık! Şimdi mutlu musunuz klavyeciler? Duracağınıza arttınız! Ne yazık ki bunların 80 kadın olması da kadının kadına verdiği şiddeti zararı ayıp size ya!

Böyle önemli bir insanı sanatçıyı bu güzel kalbi bu hale getiren herkes ama herkes bu saatten sonra kimseye acımıyorum, hepiniz yargı önünde cezanızı çekeceksiniz, bitti o iyi niyetler. Sinan bey size verdiğimiz tüm yetkileri sonuna kadar kullanabilirsiniz o ağlayanlar da dahil!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN