Adana ve Mersin arası kaç km?

Adana ve Mersin arası kaç km?

Akdeniz Bölgesi'nin önemli illeri Adana ve Mersin, birbirlerine yakın konumda olmaları sebebiyle sık sık ziyaret edilen şehirler arasında yer almaktadır. Bu nedenle, Adana ve Mersin arasında seyahat etmek isteyenler için farklı ulaşım seçenekleri bulunmaktadır.

Adana ve Mersin arası kaç km? Adana ve Mersin arasındaki mesafe yaklaşık olarak 50 kilometre olarak bilinmektedir. Bu mesafe genellikle karayolu ile 1 ila 1,5 saat arasında değişen bir sürede kat edilmektedir. Özel araç kullanımının yanı sıra, otobüsle yapılan yolculuklar da tercih edilebilmektedir. Otobüsle seyahat edenler için bu mesafe yaklaşık olarak 69 kilometre olarak hesaplanmaktadır. Ancak, otobüs yolculuğu da özel araç kullanımına göre benzer bir sürede tamamlanmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN