Adem Kılıçcı'nın ''Survivor'' istekleri 'pes' dedirtti

Adem Kılıçcı'nın ''Survivor'' istekleri 'pes' dedirtti

Acun Ilıcalı'nın Survivor'a katılma teklifinde bulunduğu Adem Kılıçcı'nın ayda 350 bin TL ve 20 milyon TL'lik ev istediği iddia edildi. Kılıçcı, 2018 yılında Nagihan Karadere ile finale kalarak birinci olmuştu.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak Avatar Atakan, Sema ve Hilmicem'in dahil olduğu yarışmada hayranları Adem Kılıçcı'yı da görmek istedi. Acun Ilıcalı'nın Kılıçcı'ya teklif götürdüğü ancak taleplerinden dolayı anlaşamadıkları iddia edildi.

YARIŞMAYA 4 KEZ KATILMIŞTI

Gazeteci Bilal Özcan'ın haberine göre, Acun Ilıcalı, Kılıçcı'ya Survivor All Star mücadele etmesi için teklifte bulundu. Teklife sıcak bakmayan Kılıçcı, Ilıcalı'ya iki şart sundu. Kılıçcı'nın Ilıcalı'dan ayda 350 bin TL ve 20 milyon TL'ye bir ev istediği ileri sürüldü.

Adem Kılıçcı 2017, 2018, 2019 ve 2022 All Star'da mücadele etmişti. Kılıçcı, 2018 yılında Nagihan Karadere ile finale kalarak birinci olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN