Mahsun Kırmızıgül’den 1 Mayıs mesajı: Bir avuç insanın yaptığı yolsuzluklar yüzünden...

Mahsun Kırmızıgül’den 1 Mayıs mesajı: Bir avuç insanın yaptığı yolsuzluklar yüzünden...

Sanatçı Mahsun Kırmızıgül, 1 Mayıs dolayısıyla yayımladığı mesajında yolsuzluk ve ekonomik adaletsizliğe dikkat çekerek, “Bir avuç insanın yaptığı yolsuzluklar yüzünden milyonlarca emekçi geçinemez hale geldi. Bu hırsızlık düzeni, alın terinin değerini düşürdü, ülkeyi fakirleştirdi” ifadelerini kullandı. Sanatçı, mesajında daha adil bir ekonomik düzen temennisinde bulunarak, emeğin hak ettiği değeri gördüğü bir Türkiye dileğini paylaştı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşım yapan Mahsun Kırmızıgül, emekçilerin yaşadığı ekonomik zorluklara vurgu yaptı. Yolsuzlukların toplumun geniş kesimlerini etkilediğini belirten Kırmızıgül, mevcut düzenin alın terinin değerini düşürdüğünü ifade etti.

Mahsun Kırmızıgül’ün paylaşımı şöyle:

"Bir avuç insanın yaptığı yolsuzluklar yüzünden milyonlarca emekçi geçinemez hale geldi. Bu hırsızlık düzeni, alın terinin değerini düşürdü, ülkeyi fakirleştirdi. Tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum. Dilerim ki bir gün, yolsuzluğun tamamen sona erdiği, emeğin gerçekten değer gördüğü 1 Mayıs’ları da birlikte yaşarız."

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN