Afrodit kendinden küçük sevgilisiyle evleniyor! O olaylarla skandala imza atmışlardı, nikah tarihleri belli oldu

Afrodit kendinden küçük sevgilisiyle evleniyor! O olaylarla skandala imza atmışlardı, nikah tarihleri belli oldu

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Banu Alkan evlilik kararıyla herkesi şaşırttı. Yeşilçam'da Afrodit lakabı ile tanınan Banu Alkan aşk yaşadığı Kemal Yıldız ile evlilik yolunda ilerliyor. Düğün tarihi ve yeri belli oldu. İşte Banu Alkan'ın düğün tarihi…

Geçtiğimiz sene içerisinde iş insanı Kemal Yıldız ile aşk yaşadığını açıklayan Banu Alkan büyük aşklarını evlilikte taçlandırıyor. Her fırsatta birlikte mutlu olduklarını aktaran Alkan bir süre önce nişan yaparak herkesi şaşırttı. Banu Alkan'ın düğün yeri ve tarihi de belli oldu. İşte Banu Alkan'ın düğün tarihi…

DÜĞÜN DETAYLARI BELLİ OLDU


Ensonhaber’e açıklama yapan Banu Alkan, yakın bir süre içerisinde evleneceğini duyurdu. Düğün hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Yeşilçam'ın usta oyuncusu düğün tarihini de açıkladı. Ekranlardan uzak duran Alkan düğün için Mayıs ve Haziran aylarını işaret etti. Daha önce konu hakkında açıklama yaptıklarını dile getiren Alkan, net kararın Mayıs ya da Haziran olduğunu vurguladı.

banu-alkan-evleniyor.jpg

Alkan düğün mekanı hakkında anlaşmazlık yaşadıklarını belirterek kendisinin Fransa'da bir otelde düğün yapmak istediğini belirtti. Nişanlısı Kemal Yıldız'ın ise İstanbul'da düğün istediğini belirten Alkan, “Kemal İstanbul'da istiyor düğünü. Ben Fransa'da istiyordum bir otelde. Ama o İstanbul'da istiyor. Mekanı da kendi seçsin öyle değil mi?" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN