Afyon'a şehit ateşi! Piyade Sözleşmeli Er Cüneyt Taşyürek, Pençe harekatında şehit düştü

Afyon'a şehit ateşi! Piyade Sözleşmeli Er Cüneyt Taşyürek, Pençe harekatında şehit düştü

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan bir son dakika açıklamasında Pençe 1-2 Harekat bölgesinde meydana gelen EYP patlamasında yaralı olarak hastaneye kaldırılan Piyade Sözleşmeli Er Cüneyt Taşyürek'in, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadığı ve şehit düştüğü bildirildi.

Irak'ın kuzey bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarında devam ettirilen Pençe 1-2 Harekat'ında bölgede meydana gelen EYP patlaması sonucu Piyade Sözleşmeli Er Cüneyt Taşyürek yaralanmıştı.

Ambulansla hastaneye kaldırılan Er Cüneyt Taşyürek'ten acı haber gelirken, memleketi Afyonkarahhisar'daki baba ocağına da ateş düştü.

Piyade Sözleşmeli Er Cüneyt Taşyürek

Milli Savunma Bakanlığı acı haberi duyurdu!

Milli Savunma Bakanlığı, yaptığı son dakika açıklamasında Pençe 1-2 Harekat Bölgesi'nde görev alan Piyade Sözleşmeli Er Cüneyt Taşyürek'in EYP patlaması sonucu yaralandığını ve hastanede doktorların gerçekleştirdiği tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştüğünü bildirdi.

Piyade Sözleşmeli Er Cüneyt Taşyürek

MSB'den yapılan açıklama sonra Bakan Hulusi Akar'da taziye mesajı yayınladı ve mesajında 27 Temmuz 2022 tarihinde Piyade Sözleşmeli Er Cüneyt Taşyürek'in şehit düştüğünü belirterek 'Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.' ifadelerini kullandı.

Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN