Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin'in oğlu Kemal Amerika'da doğacak

Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin'in oğlu Kemal Amerika'da doğacak

Ahmet Kural, oğlunu kucağına almak için gün sayıyor. Ünlü oyuncu ve eşi avukat Çağla Gizem Şahin'in, oğulları Kemal'in doğumu için Amerika'ya gideceği öğrenildi.

Oyuncu Ahmet Kural ve geçen yaz evlendiği eşi avukat Çağla Gizem Şahin, anne ve baba olmak için gün sayıyor.

ahmet-kural-ve-cagla-gizem-sahin.jpg

Eski yakın arkadaşı Murat Cemcir ile aralarında bir süredir soğuk rüzgarlar esen Ahmet Kural, son filmi 'Efsane'de başrol oynadığı yol arkadaşı yazar ve yönetmen Selçuk Aydemir'in yeni dizisi 'Gassal' ile kamera karşısına geçiyor.

TRT'nin dijital platformu Tabii için çekilen dizide Kural, ölümle yüzleşince kendisini yıkayacak adamı aramaya başlayan Gassal rolüne hayat veriyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, eşi 6 aylık hamile olan Ahmet Kural'ın oğlunun doğumu için Amerika'ya gideceği öğrenildi.

ahmet-kural-ve-cagla-gizem-sahin-2.jpg

Ahmet Kural oğlunun adını daha önce 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinde de hayat verdiği karakterin adı olan Kemal koyacağını açıklamış ve “Kemal ismini çok istiyoruz. Mustafa Kemal’den geliyor ismi... İnşallah olgun kemâle ermiş bir çocuk olur” demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN