Murat Cemcir'den çarpıcı Ahmet Kural açıklamaları: Ben değil, insanlar bana küser

Murat Cemcir'den çarpıcı Ahmet Kural açıklamaları: Ben değil, insanlar bana küser

Aralarında bir süredir soğuk rüzgarlar estiği bilinen ikiliden Murat Cemcir, Ahmet Kural ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aralarında küslük olmadığını belirten Cemcir, "Ben, kimseye küsmem, bana küser insanlar." dedi. Cemcir, basın mensuplarının "Yollarınız yeniden kesişir mi?" sorusuna ise "Gerek yok kardeşim." cevabını verdi.

Ünlü oyuncu Murat Cemcir, uzun süredir merak edilen Ahmet Kural ile olan ilişkisi hakkında sessizliğini bozdu. "Çalgı Çengi", "Düğün Dernek" gibi sevilen yapımlarda birlikte kamera karşısına geçen ikilinin arasındaki soğuk rüzgarlar magazin gündeminden düşmüyordu. Cemcir, son olarak "Override" oyununun galasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Aramızda Kalmasın"ın haberine göre; Cemcir, Kural ile aralarında bir küslük olmadığını, kendisinin kimseye küsmediğini ancak insanların ona küstüğünü belirtti. Cemcir'in bu samimi açıklamaları, ikilinin arasındaki buzların eridiğine dair umutları artırdı.

'FİLMİNİ İZLEMEDİM'

murat-cemcir-ve-ahmet-kural-neden-kustu.jpg

Ahmet Kural'ın "Efsane" isimli yeni filmi hakkındaki soruya "İzlemedim." yanıtını veren Cemcir, bu durumu iletişim eksikliğine bağladı. Cemcir, "Ben WhatsApp'lara girip bakmıyorum. Bazı numaralara bakmıyorum. Ahmet, benim çok sevdiğim bir arkadaşım, eski arkadaşım." dedi ve Kural'ın telefonunun kendisinde engelli olmadığını da ekledi.

murat-cemcir-ve-ahmet-kural-neden-kustu-2.jpg

Basın mensuplarının "Yollarınız yeniden kesişir mi?" sorusuna ise Cemcir'den net bir yanıt geldi: "Gerek yok kardeşim." Bu cevap, ikilinin birlikte yeni bir projede yer almayacağının sinyallerini verdi.

Cemcir'in açıklamaları, ikilinin geçmişte birlikte yaşadığı güzel anıları ve maceraları hatırlatırken, her şeyin bir gün sona erebileceğini de vurguluyor. Hayatın akışı içinde insanların birbirlerinin hayatlarına farklı rollerde girebileceğini ve bir gün ayrılabileceklerini dile getiren Cemcir, hayatın bu doğal döngüsüne vurgu yapıyor.

murat-cemcir-ve-ahmet-kural-neden-kustu-3.jpg

Magazin dünyasında büyük ilgi gören bu açıklamalar, Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisi hakkındaki merakı bir kez daha alevlendirdi. Cemcir'in samimiyeti ve açık sözlülüğü, onun ve Kural'ın hayranları tarafından takdirle karşılandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN