Ahmet Kural'dan kötü haber! Apar topar ameliyata alındı

Ahmet Kural'dan kötü haber! Apar topar ameliyata alındı

Son dönemin en başarılı oyuncuları arasında yer alan ünlü oyuncu Ahmet Kural'dan gelen haber hayranlarını üzüntüye boğdu. Ünlü oyuncunun belinde tümör çıktığı tespit edilirken tümörün, iyi ya da kötü huylu olduğu ile henüz bilinmiyor.

Son olarak TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Kıbrıs: Zafere Doğru' adlı filmde 'Kemal Dereli' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ahmet Kural'dan kötü haber geldi. Dizinin 4 Şubat 2022 tarihinde yayımlanan 24. bölümüyle final yaparak sona ermesinin ardından ekranlardan uzak kalan Ahmet Kural'dan gelen haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Son dönemin en başarılı oyuncuları arasında yer alan Ahmet Kural, önceki gün belinden operasyon geçirdi. Osteoid osteoma kemik tümörü ameliyatı olan ünlü oyuncu yaklaşık 5 saattin ardından normal odaya alındı.

Ahmet Kural ameliyat oldu! Sağlık durumu... - Magazin Haberleri

Bir süredir sağlık sorunları yaşadığı öğrenilen oyuncu Ahmet Kural, belinden ameliyat oldu. Yaklaşık beş saat süren osteoid osteoma kemik tümörü operasyonu geçiren ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Habertürk'te yer alan habere göre; normal odaya alınan Ahmet Kural'ın belinden alınan tümörün, iyi ya da kötü huylu olduğu ile henüz bilinmiyor.

OSTEOİD OSTEOMA KEMİK TÜMÖRÜ NEDİR?

Osteoid osteoma kemiğin iyi huylu tümörüdür ve iyi huylu kemik tümörlerinin %10’unu oluşturur. Çocukluk yaş grubunda daha sık görülür. Erkeklerde kadınlara oranla 2-3 kat daha fazla görülür. Genellikle uzun kemikleri tutar (kaval kemiği, uyluk kemiği, kol kemikleri). Diğer kemiklerde de nadir olarak görülmesi mümkündür.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN