Aile Bakanlığı'ndan kadınlara 4000 TL yardım verilecek! iki şartı var: Kadınların cebi para dolacak

Aile Bakanlığı'ndan kadınlara 4000 TL yardım verilecek! iki şartı var: Kadınların cebi para dolacak

İhtiyaç sahibi insanlar için sosyal destek ödemeleri devam ederken bu kez müjdeli haber kadınlar için geldi. Peki 4 bin TL ödeme şartları nedir? Kimler faydalanabilir? Tüm detaylar haberimizde.

İnternet üzerinden en çok araştırılan konular arasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan sosyal destek ödemeleri yer alıyor. Peki kadınlar için ödenen 4 bin TL destek şartları nedir? Başvuru nasıl yapılır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KADINLAR İÇİN MADDİ DESTEK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan yeni duyuruya göre sosyal destek ödemeleri kapsamında kadınlar için de maddi destek ödemeleri başlatıldı. Şartları taşıyan ihtiyaç sahibi kadınlar için 4 bin TL ödeme yapılacak. Başvurular e-Devlet sistemi üzerinden online olarak yapılacak. 

Kadınlara Maddi Destek

4 bin TL ödemelerden faydalanabilmek için gerekli şartlar da belirlendi. İhtiyaç sahibi olan ve çalışma fırsatı olmayan kadınlar için düzenlenen 4 bin TL ödeme projesi için şartlar şu şekilde belirlendi; Başvurular e-Devlet sistemine giriş yaparak yapılacak. Başvuru yapacak kişinin hane içinde kişi başına düşen gelirin asgari ücretin üçte birinden az olması gerekiyor. Şartı taşıyan kişiler kimlik numaraları ile online olarak başvuru yapacak. Başvurular 30 Nisan tarihinde sona erecek. E-Devlet sistemi üzerinden online olarak başvuru formunu dolduran ve başvurusu olumlu sonuçlanan hak sahipleri ödemelerini düzenli olarak PTT şubelerinden alabilecek. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN