Akrep Nalan, mirasını o vakfa bırakmış!

Akrep Nalan, mirasını o vakfa bırakmış!

Akrep Nalan olarak tanınan sanatçı Füsun Nalan Açın'ın ölümünün ardından mirasının Nesin Vakfı'na kaldığı ortaya çıktı. Vakıftan yapılan açıklamada "Bir gün arayıp mal varlığını vakfımıza bırakmak istediğini söylediğinde çok şaşırmıştık. Ama tanıyınca hiç de şaşmamak gerektiğini kısa sürede anladık. İsmine tezat, bu kadar mütevazi, bu kadar mı cana yakın olur insan? Ne büyük bir iz bıraktı gönlümüzde..." denildi.

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden şarkıcı ve oyuncu Akrep Nalan'ın hayatını kaybetmesinin ardından Aziz Nesin Vakfı tarafından bir mesaj yayınlandı. Yayınlanan mesajla, 68 yaşında hayata veda eden sanatçının, mirasını Nesin Vakfı'na bağışladığı öğrenildi.

'NE BÜYÜK İZ BIRAKTI GÖNLÜMÜZDE'

Nesin Vakfı'ndan yapılan açıklama şu şekilde:

"Sizin için Akrep Nalan, bizim için çocuklarımızın Nalan ablası, güler yüzlü, güzel dostumuz Nalan Açın'ın vefatının üzüntüsü içindeyiz.

Bizim için düşüncelerini bilmezken o, meğer bizi ve yaptıklarımızı izler, takdir edermiş. Bir gün arayıp mal varlığını vakfımıza bırakmak istediğini söylediğinde çok şaşırmıştık. Ama tanıyınca hiç de şaşmamak gerektiğini kısa sürede anladık. İsmine tezat, bu kadar mütevazi, bu kadar mı cana yakın olur insan? Vefatına kadar onunla tanışan herkesin aynı cümlelerle onu övdüğüne tanık olduk. Ne büyük bir iz bırakmış insanların gönlünde. Ne büyük bir iz bıraktı gönlümüzde...

Sevgiyle, dostlukla, özlemle anıyoruz..."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN