Aleyna Tilki-Uzi aşkında yeni hamle! Bakın Aleyna Tilki ne paylaştı?

Aleyna Tilki-Uzi aşkında yeni hamle! Bakın Aleyna Tilki ne paylaştı?

Adı rapçi UZİ ile aşk dedikodularına karışan şarkıcı Aleyna Tilki, bu iddiaları yanıtlar niteliğinde bir paylaşım yaptı. UZİ'nin doğum gününü kutlayan Tilki, aşk dedikodularını güçlendirdi. Beraber paylaşım yapan Tilki, bu defa bakın UZİ için nereye gitti?

Son dönemlerin dinlenen rapçilerinden UZİ şarkılarıyla sektöre hızlı bir giriş yaptı. Özel hayatı ile pek gündeme gelmeyen UZİ son dönemlerde popçu Aleyna Tilki ile anılmaya başladı. Aralarında aşk olduğu iddia edilen ikilinden geçen günlerde bir paylaşım geldi. Tilki, UZİ'nin doğum günün sosyal medya hesabından bir paylaşımla kutladı. Yan yana olan ikili bu kez bakın nerede görüntülendi?

stry-4260.jpg

ALEYNA TİLKİ-UZİ AŞKI YİNE GÜNDEMDE

UZİ'nin doğum günü için beraber poz verip paylaşan Aleyna Tilki, verdiği pozla çok konuşulmuştu. UZİ'nin üstsüz olması da eleştirilere neden olmuştu.

uzi.jpg

İkilinin aşk yaşadığı iddia edilsede henüz bu konuda açıklama yapmayan Aleyna Tilki ve UZİ, yine kafaları karıştıran bir paylaşım yaptı. Tilki o anları sosyal medya hesabından yayınlarken, "UZİ'ye aşık bu kız" yorumları yağdı.

try-9507.jpg

UZİ'NİN KONSERİNE GİTTİ

UZİ'nin konser verdiği sırada sahne arkasında oynayan Aleyna Tilki, aşk dedikodularını güçlendirdi. Tilki, yine birbirinden iddialı pozlar paylaştı. UZİ'nin şarkılarına eşlik eden Tilki, dansıyla da dikkat çekti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN