Aleyna Tilki yine rahat durmadı! "İç çamaşırı giymeyi unutmuş"

Aleyna Tilki yine rahat durmadı! "İç çamaşırı giymeyi unutmuş"

Açıklamaları ve pozları olay olan Aleyna Tilki, ses tellerinin zarar gördüğünden dolayı kısa bir süre iyileşene kadar şarkı söylemeyeceğini açıklamıştı. Evde inzivaya çekilen Tilki, iddialı pozlarıyla yine gündeme geldi. Sürekli iç çamaşırsız paylaşım yapan ünlü şarkıcı yine yaptı yapacağını...

Ses telleri zarar gören Aleyna Tilki, sahneleri kısa süreli olarak bıraktığını açıklamıştı. Şu sıralar evinde vakit geçiren Tilki, iddialı pozlar vermeyi de ihmal etmiyor. Son olarak iç çamaşırsız paylaşım yapan ünlü şarkıcı yine tepkilere neden oldu.

aelyna.jpg

İÇ ÇAMAŞIRSIZ POZA TEPKİ

İddialı paylaşımlarıyla her zaman gündem olan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde ses telleriyle alakalı bir sağlık sorunu yaşadığını ve bu nedenle konserlerine bir süre ara vereceğini açıklamıştı.

tilki.jpg

EVDEN PAYLAŞIMLAR YAPIYOR

Boş vaktini evde değerlendiren Aleyna Tilki'nin sütyensiz paylaşımı olay oldu. "Aleyna yine bildiğimiz gibi", "Çamaşır giymeyi unutmuş" gibi yorumlar geldiği gibi beğenenler de oldu.

aleynatilki.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN