Alparslan Alexander kimdir? Gerçek adı nedir? Bora Cengiz hayatı ve rol aldığı yapımlar

Alparslan Alexander kimdir?  Gerçek adı nedir? Bora Cengiz hayatı ve rol aldığı yapımlar

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezonu ile yeni bölümleri ile yayın hayatına başladı. Diziye Alexander karakteri katıldı. Peki Alexander karakterini canlandıran kim? İşte ayrıntılar.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin sezon finalinin ardından birçok oyuncu değişikliğine de girildi. Bazı isimler diziye veda ederken diziye dahil olan isimler de dikkatlerden kaçmadı. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Alexander rolü ile izleyici karşısına çıkan oyuncu hayli dikkatleri üzerine çekti.

Alparslan Büyük Selçuklu uzun bir aradan sonra 19 Eylül Pazartesi günü izleyicilerle buluştu. Yeni sezon birbirinden maceralı geçeceğe benziyor. Yeni sezonun başlamasıyla oyuncu kadrosunda ki yeniliklerde dikkatleri çekti. Bunlardan biri de dizide Tekfurun oğlunu canlandıran Alexander oldu.

Alexander, dizide babasının yolundan giden ve Türkler 'den intikam alan biri olarak karşımıza çıkmaktadır.

bora cengiz

ALEXANDER'A HAYAT VEREN ASLINDA KİM?

TRT 1 ekranının reytinglerde üst sıralarda yer alan dizisi Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Alexander karakterine hayat veren ünlü oyuncu Bora Cengiz'dir. Bora Cengiz daha önce birçok dizi ve filmlerde rol almıştır. Bunlardan biri de bir dönemin sevilen dizi 'Kalp Atışı'dır. Bodrum Masalı, Alev Alev, Ramo dizilerinde rol almıştır. Çıplak filminde oynamıştır.

BORA CENGİZ ROL ALDIĞI PROJELER

-Alparslan Büyük Selçuklu

-Kalp Yarası

-Tilki Yuvası

-Aşk Yolunda

-Alev Alev

-Ramo

-Çıplak

-Tutunamayanlar

-Fenomen

-Servet

-Sen Kiminle Dans Ediyorsun

-Bodrum Masalı

-Yedi Güzel Adam

-Çilek Kokusu

-Uzun Yol

-Sana Bir Sır Vereceğim

-Türkan

-Kavak Yelleri

-Maskeli Balo

-Kıskanmak

-Peri Masalı

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN