Altın Kelebek ödüllerinden çekilen ülüler 2022

Altın Kelebek ödüllerinden çekilen ülüler 2022

Bu sene 48.'si düzenlenen ve birçok alanda ödüllerin dağıtılacağı Altık Kelebek Ödül Töreni'ne aday gösteren ünlü isimler birer birer adaylıktan çekiliyor. Peki, ünlüler Altın Kelebek'ten neden çekiliyor? İşte detaylar...

Türkiye'nin televizyon, radyo, sinema, dizi, tiyatro ve dijital ortamlarda yapılan en önemli ve büyük ödülleri arasında yer alan Hürriyet Altın Kelebek ödül töreninin bu sene 48.'si yapılacak. Adayların yavaş yavaş belli olduğu ödül töreninde birçok ünlü isim farklı nedenlerden dolayı adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Her sene ilgiyle takip edilen Altın Kelebek ödülleri bu yıl birçok kesimin eleştiri yağmuruna tutuldu. Aday olarak gösterilen ünlü isimler farklı nedenlerden dolayı adaylıktan çekildiklerini açıkladı. Hala birçok ünlü ismin adaylıktan çekilmesi devam ederken, konuyla ilgili organizasyondan hiçbir açıklama gelmedi.

ÜNLÜLER TEKER TEKER GERİ ÇEKİLİYOR

Her sene büyük bir ihtişamla düzenlenen Altın Kelebek ödülleri bu yıl 48.'si ile ekranlara gelecek. Ancak bu yıl düzenlenecek tören öncesinde şimdiye kadar görülmemiş bir gelişme yaşanıyor. Ünlü isimler farklı gerekçelerle teker teker adaylıktan çekildiklerini açıkladı.

ALTIN KELEBEKTEN ÇEKİLEN ÜNLÜLER

Bennu Yıldırımlar

Vahide Perçin

Armağan Çağlayan

Işıl Yücesoy

Işın Karaca

Yeşim Salkım

Sumru Yavrucuk

Aslı Şafak

Dilek Türkan

Gripin

Nazan Kesal

Çağan Irmak

 altın kelebekten çekilen ünlüler

YAPTIKLARI AÇIKLAMALARDA ADALETSİZLİĞİ VURGULADILAR

Altın Kelebek ödüllerinden çekilen ünlü isimler konuyla ilgili yaptıkları açıklamalarında ortak noktalara değindi. Birçok ünlü isim oylamaların mantıksız ve adaletsiz olduğuna dikkat çekerek adaylıktan çekildiklerini duyurdu. İşte ünlülerin o açıklamaları...

BENNU YILDIRIMLAR

Altın Kelebek ödüllerindeki mantığı belli olmayan bir oylama sisteminden dolayı adaylıktan çekildiğimi belirtmek isterim. Tüm Altın Kelebek ekibine ve seyircilerimize saygılarımı sunar teşekkür ederim.

NAZAN KESEL

Altın Kelebek’te en iyi kadın oyuncu ödülüne aday gösterilmişim. Adil olmayan bir yarışmanın adaylığından çekildiğimi belirtmek isterim. Yarışmacılara başarılar dilerim.

SUMRU YAVRUCUK

Altın Kelebek Kadın Oyuncu kategorisinde 300’e yakın aday gösterilmiş. Aday olmayanları söyleselermiş daha kolay olurmuş. Benim için güvenilirliği olmadığı için aday olmayacağımı kamuoyuna bildiririm. Saygı ve sevgilerimle.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN