Aman dikkat! Bugün gerginlikler ön planda! Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başaklar... İşte 29 Kasım 2023 günlük burç yorumu

Aman dikkat! Bugün gerginlikler ön planda! Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başaklar... İşte 29 Kasım 2023 günlük burç yorumu

Bugün biraz gergin olabilirsiniz, bu nedenle sizi kışkırtan birinden uzak durmanız akıllıca olacaktır. Eğer bir rakibiniz ya da sizin iyiliğinizi düşünmeyen biri sizi bir tartışmaya sürüklüyor, damarınıza basıyor ya da sizi olumsuz etkileyeceğini bildiği şeyler söylüyorsa, bu tuzağa düşmeyin.

29 KASIM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Önünüze nadir bir fırsat çıkıyor. Bu tam da şu anda ihtiyacınız olan şey olabilir. Ancak aynı zamanda çetrefilli de olabilir. Henüz anlamadığınız ve deneyiminizin olmadığı şeyleri yapmayı ve sorumluluk almayı gerektirebilir. Sorun değil. Öğreneceksiniz. Bu fırsatı değerlendirirseniz derinlere ineceğinizden ve görevinizi tamamlayamayacağınızdan endişe ediyor olabilirsiniz. Böyle bir şey olmayacak. Ama olsa bile, hiç denememekten iyidir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Kendinizle gurur duymalısınız. Bu, yakın zamanda büyük bir başarı elde ettiğiniz anlamına gelmez. Bu sadece yaptığınız kayda değer küçük şeylerle bile gurur duymanız gerektiği anlamına gelir; ihtiyacı olan birine gülümsemek, cesaret vermek ya da zor bir günde yataktan kalkıp bir ayağınızı diğerinin önüne koymak kadar küçük bir şey. Kendinize karşı her zaman bu şekilde yeterince nazik değilsiniz. Bu bir hatırlatmadır. Siz buna layıksınız. Buna inandığınızda, şans daha sık yanınızda olacaktır.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Şu anda tabiri caizse havada dönen pek çok tabağı aynı anda tutuyorsunuz. Devam eden çok işiniz var ve bunları devam ettirmek için harika bir iş çıkardınız. Mükemmel bir enerjiniz ve hızlı bir zekânız var, ancak siz bile yorulabilirsiniz ve şu anda bu tabakları döndürmenin fiziksel ve duygusal yorgunluğunu hissetmeye başlamış olabilirsiniz. Ama iyi haberler de var. Rahatlama gelmek üzere. Sadece bir süre daha dayanmanız gerekecek ve tempo yavaşlayarak size ihtiyacınız olan molayı verecek. Sadece derin nefes alın.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Şu anda birinin size yaptığı şeyin acısına kendinizi fazla kaptırıyorsanız, derhal bu konuyu ele almalısınız. Eleştiri, alay ve küçümseme hakkında çok fazla düşünüyorsanız, bunlardan uzaklaşmanız gerekir. Boş şeyler üzerinde duramayacak kadar hassassınız, aksi takdirde bunlar modunuzu düşürmeye ve kendinizi çaresiz bir kurban gibi hissetmenize neden olmaya devam edecektir. Lütfen kendinize ne kadar güçlü, dirençli ve ilkeli olduğunuzu hatırlatın. Kendinizi daha güçlü hissetmenin bir yolunu bulmak için bugün biraz zaman ayırın. Ellerinize bir hayal alın ve onu inşa etmeye başlayın. Kendinizi olumsuz düşüncelerden uzaklaştırın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Sizin çevrenizden biri, tutkuyla bağlı olduğunuz bir şeye karşı çok mantıklı bir tepki gösteriyor. Bu size yanlış görünebilir. Bir şeyleri değiştirme planlarınıza uyum sağlayabilmesi için onun da bu konuda sizin kadar duygusal hissetmesini istediniz. Kızmasını ya da haklı çıkmasını istiyorsunuz. Ama belki de o kişinin tepkisi doğru yoldur. Belki de sizin daha ayakları yere basan, mantıklı ve sade bir yaklaşım benimsemeniz gerekiyordur. Düzeltmeniz gereken bir şeyi ele almanın en iyi yolu bu olabilir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yeni bir ihtimal oldukça ilginç, merak uyandırıcı ve hatta heyecan verici görünebilir. Ancak bununla ilgili bir husus sizin için biraz korkutucu da olabilir. Bunu keşfetme düşüncesi hoş bir fantezi gibi görünebilir, ancak bunu gerçekçi bir fikir olarak düşündüğünüzde, korkutucu olmanın eşiğinde gibi görünüyor. Tanıdık olmayan her şey, tanıdık gelmeye başlayana kadar ilk başta bu şekilde görünebilir. Eğer gerçekten umutluysanız kendinizi tutmayın. Bir kez çalışmaya başladığınızda, size tanıdık gelmeye başlayacaktır. Şansınızı deneyin.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün kendi küçük dünyanıza kapılmış olabilirsiniz ve bu sorun değil ve kimsenin size aksini söylemesine izin vermeyin. Kendinize biraz zaman ayırmayı hak ediyorsunuz ve şu an bunun tadını çıkarmak için mükemmel bir an. Kendi çıkarlarına kapılmış arkadaşlarınız ve aile üyeleriniz sizi kendi arayışlarına çekmeye çalışıyor olabilir, ancak kararlı olmanız ve ihtiyacınız olan zamanı kendinize ayırmanız gerekir. Bu sadece kendinize karşı adil olmakla ilgili değil; aynı zamanda duygusal olarak gelişmek için ihtiyacınız olan şeyi kendinize vermekle de ilgili. Bugün kendi esenliğinize odaklanın.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün biraz gergin olabilirsiniz, bu nedenle sizi kışkırtan birinden uzak durmanız akıllıca olacaktır. Eğer bir rakibiniz ya da sizin iyiliğinizi düşünmeyen biri sizi bir tartışmaya sürüklüyor, damarınıza basıyor ya da sizi olumsuz etkileyeceğini bildiği şeyler söylüyorsa, bu tuzağa düşmeyin. Bugün gerçekten harika bir gün geçirme potansiyeliniz var. Birinin kışkırtmasına kapılarak olayların başka yöne gitmesine izin vermeyin.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Şu anda aklınızda gerçekten harika fikirler süzülüyor, ancak bunları paylaşmaya başlamak için erken olabilir. Bu büyük kavramlar üzerinde düşünmek için kendinize biraz zaman tanıyın ki fikirler bütünlük kazandığında geri bildirim isteyebilesiniz. Yeni fikirlerinizden en az biri, gelecekte para kazandıracak bir girişim için büyük bir potansiyel taşıyabilir. Düşüncelerinizi ve önerilerinizi sormak için doğru zamanı beklemek, fikirlerinizi olabildiğince güçlü hale getirmenize yardımcı olacaktır. Yeni bir şeye başlamak için harika bir haftadasınız.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Birileri sizi kendinizi savunmamanız için ellerinden geleni yapıyor olabilir. Ancak elbette bunu tam olarak bu şekilde ifade etmiyorlar. Size, eğer sesinizi yükseltirseniz bir süreci aksatacağınızı, birine hakaret edeceğinizi ya da gereksiz yere gerilim yaratacağınızı söylüyorlar. Ancak size adil davranılmıyorsa, o zaman yapabileceğiniz tek şey kendinizi savunmaktır. Doğuştan gelen adalet duygunuza güvenmelisiniz. Bu sadece bir başkasını savunurken işe yaramaz, aynı zamanda kendiniz için de ayağa kalkmanız gerekir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Yeni fırsatların bolluğu nedeniyle kendinizi çok minnettar hissediyor olmalısınız. Bunun yerine, kendinizi baskı altında ve köşeye sıkışmış hissediyor olabilirsiniz. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok fazla şey var. İşleri berbat etmek için çok fazla şansınız var. Eğer böyle düşünüyorsanız, bir an için durun ve etrafınıza bakın. Göreceksiniz ki çok şanslısınız. Bu konuda hiçbir şey yapmadan geriye dönüp bakacak olsaydınız, ne kadar şanslı olduğunuzu görür ve bundan yararlanmadığınız için kendinizi kötü hissederdiniz. Şimdi bu pozisyonu almaya çalışın. Bunu çözeceksiniz ve ne yapacağınızı bilecek kadar bilge ve becerikli olacaksınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Yakın zamanda iyi tanıdığınız birine söylediğiniz bir şey için pişmanlık duyuyor, hatta vicdan azabı çekiyor olabilirsiniz. Ancak bunu neden söylediğinizi anlamak, işleri yoluna koymak kadar önemlidir. Bu gerçekle yüzleşmek istemeyebilirsiniz, ancak bunu ne kadar erken yaparsanız, iyileşme ve uzlaşmaya giden yola o kadar erken başlayabilirsiniz. Çok uzun süre beklerseniz, kızgınlık artacağından ve diğer kişiyle aranızda bir uçurum açılacağından bu yol yürünemez hale gelebilir. Bugün bunu ciddi bir şekilde düşünün ki işleri yeniden yoluna koyabilesiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN