Amin videosuyla ünlü olmuştu! İlk işi estetik oldu: Gizem Yılmaz'ın son halini görenler hayatının şokunu yasayacak

Erkek arkadaşıyla çektiği sırada videoda söylediği ''Amin amin'' sözüyle ünlenen Gizem Yıldız, geçtiğimiz ay sosyal medyada büyük ses getirmiş ve kısa sürede binlerce takipçiye ulaşmıştı. Fenomen Gizem Yıldız, parayı bulur bulmaz ilk iş estetik doktoruna koştu. Bambaşka birine dönüşen Yıldız'ın son hali görenleri hayli şaşırttı..

Tiktok'ta içerik üreten Gizem Yıldız'ın, geçtiğimiz ay erkek arkadaşı ile çektiği bir video sosyal medyada viral olmuştu. Erkek arkadaşının arabasında video çekerken birden erkek arkadaşının da gelmesi ile yaşanan diyalog sosyal medyaya damga vurmuştu. "Amin amin" sözüyle ve ses tonuyla kısa sürede sosyal medyada viral olan ve videosu binlerce kişi tarafından paylaşılan Yıldız, burun estetiği ve dudak dolgusu yaptırdı.

ÖNCE ESTETİK YAPTIRDI, YETMEDİ BİR DE İŞ KURDU

Videosu viral olduktan kısa süre içerisinde 111 bin takipçiye ulaşan Gizem Yıldız, önce burnundan estetik ameliyat oldu. Ameliyattan sonra ise bir de dudak dolgusu yaptırdı. Sivas'ta yaşayan Gizem Yıldız, takipçilerine müjdeyi de verdi. Takipçilerine seslenen fenomen, "Mütevazi küçük bir mağaza olacak. Sürekli Sivas'taki kendi butiğimde olacağım, beni ziyaret etmek isteyenler gelebilir" dedi.

3.jpg

Fenomenin son halinin ortaya çıkmasının ardından 'estetikle yüzünü değiştirdi' yorumlarına karşılık Yıldız, "Yok ben format attım" diyerek yanıt verdi.

İşte Gizem Yıldız'ın son hali...

1-015.jpg

2-004.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN