Arabanızdaki sigara yanığı için para dökmeyin! Onarma yöntemi çok kolay: Sadece iki malzemeyle

Arabanızdaki sigara yanığı için para dökmeyin! Onarma yöntemi çok kolay: Sadece iki malzemeyle

Arabalarda içilen sigaraların ardından can sıkan sigara yanıklarını onarmak için para dökmeyin. Meğer onarması çok kolaymış. Sadece iki malzemeye ihtiyacınız var. Malzemeleri hazırlayın ve onarmaya başlayın. İşte o yöntem...

Arabada sigara içmek ne kadar keyif verse de sonrasında oluşan sigara yanıkları oldukça can sıkıcıdır. Üstelik onarımı için harcayacağınız para daha can sıkıcı olabilir. Ama endişelenmeyin, onarıma götürmeden önce kendiniz deneyin. Bu yöntemle sigara yanığından eser kalmayacak.

Araba döşemenizdeki sigara yanıkları, estetik açıdan rahatsız edici olabilir ve profesyonel onarım maliyetleri can sıkıcı olabilir. Ancak, bu sorunu evde kolayca çözebilirsiniz. İşte sigara yanıklarını onarmak için basit ve etkili bir yöntem:

GEREKLİ MALZEMELER:

Tıraş bıçağı

Japon yapıştırıcısı

Küçük bir kap

ADIM ADIM ONARIM REHBERİ:

  • İlk olarak, elinize bir tıraş bıçağı alın ve dikkatlice araba döşemenizin yüzeyini tıraşlayın. Bu işlem sırasında, döşemeye zarar vermemeye özen gösterin. Tıraşlama işlemi, döşemenin yüzeyinden küçük tüyleri toplayacaktır.
  • Tıraşlama işlemi sonucunda elde ettiğiniz tiftikleri bir kapa toplayın. Bu tiftikler, sigara yanığı olan bölgenin kamuflajında kullanılacak.
  • Sigara yanığı ile deforme olmuş bölgeye japon yapıştırıcısını dikkatlice sürün. Yapıştırıcıyı çok fazla kullanmamaya özen gösterin; ince bir tabaka yeterli olacak.
  • Topladığınız tiftikleri yavaşça yapıştırıcının üzerine yerleştirin. Çok bastırmadan, tiftiklerin yapışmasını sağlayın. Tiftiklerin doğal bir şekilde yayılmasına dikkat edin.
  • Yapıştırıcı kuruduktan sonra, döşemenizdeki sigara yanığı neredeyse görünmez hale gelecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN