Arda Kural'ın son hali hayranlarını korkuttu! Resmen kemikleri sayılıyor: O hali herkesi üzdü

Arda Kural'ın son hali hayranlarını korkuttu! Resmen kemikleri sayılıyor: O hali herkesi üzdü

Ünlü oyuncu Arda Kural, fiziksel değişimiyle sık sık magazin gündemine gelen isimler arasında yer alıyor. Yıllar önce psikolojik sorunlar yaşayarak ekranlara veda eden ünlü isim şimdilerde son haliyle görenleri şaşkına çevirdi. Bu denli zayıflaması hayranlarını bir hayli üzdü. İşte konuya ilişkin detaylar...

Emret Komutanım dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu Arda Kural, bu dizide oynadığı yıllarda “Yerli Leonardo DiCaprio” olarak anılıyordu. Lakin yıllar önce yaşadığı psikolojik problemlerden dolayı hem ruhsal olarak hem de fiziksel olarak kötü zamanlar geçiren ünlü isim şimdi de fazla kilolarından kurtulmaya gündeme geldi. Lakin takipçileri çok zayıfladığını görünce şaşkına döndü. Öte yandan Arda Kural’ın saç ektirmesi ve yeniden eski halini kandırmaya başlaması hayranlarını bir yandan sevindirdi.

yeni-proje-12.jpg

2 AYDA 14 KİLO VERDİ

40 yaşındaki ünlü oyuncu yaşadığı zor günlerle alakalı verdiği bir röportajında 2 ay içerisinde 14 kilo verdiğini belirtmişti. Arda Kural, bu röportajında eski Arda olabilmek için elinden geleni yaptığını ifade ederek en büyük motivasyonunun sosyal medyadan gelen mesajlar olduğunu söylemişti.

yeni-proje-11.jpg

Birkaç sene önce sağlık sorunlarından dolayı 20 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören Arda Kural, şimdi de verdiği kilolarla tekrar gündeme geldi. Aynı zamanda saçlarını uzatan oyuncunun yeni hali hayranlarını sevindirdi.

yeni-proje-10.jpg

SOSYAL MEDYADA GÜNDE OLDU

Ünlü oyuncunun bu değişimi sosyal medyada büyük yankı uyandırırken kullanıcılar Kural’ın paylaşımının altına "Baya kilo vermişsiniz artık kilo vermeyin", "Nasıl kilo verdiniz. Bana da söyleyin lütfen", "Abi sana kilo ver dedikte o kadar da değil ya iskelete benzemişsin"," Karizma yakışıklı maşallah dizilerde de girelim", "Güzel insan çok iyi görünüyorsun aynen devam ama seni ekranlarda görmek istiyoruz. Hasret bitsin artık" gibi yorumlar yaptı.

yeni-proje-9.jpg

ARABESK ALBÜMÜ YAPMAYI DÜŞÜNÜYOR

Arda Kural, gazeteci Melis Güvenç’in YouTube kanalında konuk olduğu bölümde yeni mesleğine ilişkin önemli açıklamalarda bulunmuştu. Kural, Yaptığı açıklamalarda arabesk albümü yapmaya hazırlandığını ve kendi yazdığı şarkıları seslendireceği duyurmuştu.

capture-20240515140815199.jpg

Kural, "Arabesk türünde kendi bestelerimi ve şarkılarımı yapıyorum. Dün bir görüşmek yaptık ve anlaştık. Müzik yapacağım. Konser vereceğim" dedi.

capture-20240515140801233.jpg

HAZIR OLDUĞUNU DUYURDU

Ünlü oyuncunun hayranları oyunculuğa geri dönüp dönmeyeceğini merak ederken, Arda Kural X hesabından bir paylaşım yaparak, "Ben hazırım" notuyla yeni imajını gösterdi.

capture-20240515140747611.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN