Arka Sokaklar dizisinde şok! Oyuncular bunu beklemiyordu: Yapım şirketi oyunculara bakın ne önermiş!

Arka Sokaklar dizisinde şok! Oyuncular bunu beklemiyordu: Yapım şirketi oyunculara bakın ne önermiş!

Arka Sokaklar'ın vermiş olduğu aranın uzaması, dizinin final dedikodularını da gün yüzüne çıkardı. "Arka Sokaklar final mi yapacak?" Sorusunun yanıtı aranırken, dizi hakkında ortaya çıkan iddialar herkesi şaşırttı. Daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Arka Sokaklar dizisi, yapımcı Türker İnanoğlu'nun sağlık sorunları nedeniyle 45 gün ara verdi. Dizinin her detayıyla ilgilenen İnanoğlu'nun sağlığının bozulması nedeniyle diziye yeniden başlama planları yeniden ertelenerek başka bir tarihe kaldı.

Geçtiğimiz günlerde ekibin maaş zammı alıp sete gittiği duyuldu ancak bu plan da gerçekleşmedi. İlker İnanoğlu'nun babası için dizinin başına geçmeyi teklif ettiği ancak yapımcının bu fikirden memnun olmadığı öğrenilen bilgiler arasında yer aldı.

arka sokaklar

"FİNAL YAPMAYACAK AMA..."

Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; 60 günlük araya giden diziye ilişkin belirsizlik devam ediyor. Kanal D'nin şu an için final kararı yok. Yapım şirketi Erler Film, oyunculara bekleme süresi uzadıkça yeni iş tekliflerini değerlendirmelerini tavsiye etti.

Tekrar sete geçme kararı alınırsa mevcut oyuncularla yola devam edileceğinin altı çizildi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN