Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan'ın acı günü

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan'ın acı günü

Arka Sokaklar dizisinde sevilen karakter Hüsnü Çoban'ı canlandıran oyuncu Özgür Ozan, babasının vefat ettiğini açıkladı. Ozan, sosyal medya hesabından "İnsan, babası ölünce büyürmüş! Bugün bir hafta..." sözleriyle duygularını paylaştı.

Arka Sokaklar ve Çocuklar Duymasın dizileriyle tanınan oyuncu Özgür Ozan, sosyal medya hesabından babasının hayatını kaybettiğini duyurdu.

Babasının fotoğrafını yayınlayan Özgür Ozan, duygularını "İnsan, babası ölünce büyürmüş! Bugün bir hafta..."sözleriyle ifade etti. Özgür Ozan'a yakın dostu Tamer Karadağlı başta olmak üzere birçok isimden başsağlığı mesajı geldi.

62fa1d6e8462f.png

Hülya Koçyiğit'in TRT2'de yayınlanan Film Gibi Hayatlar programına konuk olan Özgür Ozan, polislik mesleği hakkında şu açıklamalarda bulundu:

"Bir başka mesleği oynuyorsunuz. O meslekle empati kurabilmeniz için o mesleği çok iyi biliyor ve çok iyi takip ediyor olmanız lazım. Polislik mesleğinde de biz sadece pasaport ve ehliyet alırken karşılaşıyoruz ya da radara takıldığımız zaman memur arkadaşlarla karşılaşıyoruz. Ama işin içine girdiğiniz zaman mesleğin ne kadar zor olduğunu, biz sadece dizi çekerken bile çok büyük sıkıntılar yaşadığımızı görüyoruz...O insanlar 7/24 başkasının namusunu, başkasının hayatını kendi hayatlarına tercih edecek kadar onurlu bir meslek yapıyorlar. Biz bunu hissettiğimiz zaman ekrana yansıtabiliyoruz. O mesleği hissedebildiğimiz zaman zaten insanlara inandırıcı olabiliyoruz. Onlarla empati kurabilmemiz çok önemliydi."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN