Armağan Çağlayan AVM çalışanlarıyla birbirine girdi! Özel güvenlikler ayırmaya çalıştı, bağırış çağırış resmen kıyamet koptu

Ünlü sunucu ve yapımcı Armağan Çağlayan program çekimi için gittiği Şişli’deki bir AVM’de olay çıkardı. Çağlayan AVM içerisinde bulunan bir kozmetik firmasının çalışanlarıyla tartıştı.

Ünlü isim Armağan Çağlayan bu akşam saatlerinde gittiği bir AVM de olay çıkarttı. Şişli Mecidiyeköy’de bulunan bir AVM’ye giden Çağlayan, program çekimi için bulunduğu AVM’deki bir kozmetik firmasına geldi.

armagan.jpg

Çağlayan burada henüz bilinmeyen bir nedenle firma çalışanlarıyla sözlü şekilde atışmaya başladı. Çalışanlara dakikalarca bağıran Çağlayan, ardından firmadan uzaklaştı. Güvenlik görevlilerin çabalarıyla sakinleştirilen ünlü isim oradan uzaklaştırıldı.

Tartışmanın neden çıktığı bilinmiyorken, olay kısa sürede magazin manşetlerini süsledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN