AUZEF görevli ücretleri belli oldu! Detaylar...

AUZEF görevli ücretleri belli oldu! Detaylar...

İstanbul Üniversitesi AUZEF vize, final ve bütünleme sınavlarında sınav görevlisi olarak yer alan öğretmenler 2023 yılında ne kadar ücret alacaklarını sorguluyor. İşte detaylar...

AUZEF gözetmen ücretleri belli oldu!

GÖZETMEN ÜCRETLERİNİN DETAYLARI

AUZEF sınavları her yıl binlerce öğrencinin ter döküp kıyasıya mücadele ettikleri ve öğretmenlerin de sınav görevlisi olarak yer alarak sınavların aksamadan yapılmasına yardımcı oldukları önemli bir sınav olarak karşımıza çıkıyor. Üniversite sınavlarında öğretmenlerin görev almasının hem öğrencilere hem de öğretmenlere faydaları olduğu söylenebilir. 

AUZEF

Öğretmenlerin sınav görevlisi olarak yer aldığı AUZEF sınavları için 2023 yılındaki sınav görevli ücreti hakkında henüz net bir takam duyurulmadı. 2022 yılında sınav görevlisi ücretleri 250 TL (salon başkanı), 230 TL (gözetmen) ve 210 TL (yedek gözetmen) olarak belirlendi. 2023 AUZEF sınavlarının tarihleri ise 12 Kasım - 13 Kasım 2022 (ara dönem vize sınavı), 24 Aralık - 25 Aralık 2022 (yarıyıl sonu bitirme sınavı), 04 Şubat - 05 Şubat 2023 (yarıyıl sonu telafi sınavı) ve 2 Eylül 2023 (mezuniyete üç ders sınavı) olarak duyurulmuştur. Sınav görevlisi ücretlerinin artırılması ve 2023 yılı sınav görevlisi ücretlerinin henüz net bir şekilde duyurulmamasının ardından, öğretmenlerin sınav görevlisi olarak bu sınavlara katılımı ve sınavların aksamadan yapılması için çaba sarf edecekleri beklenmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN