Ay tutulması öncesinde astrologlardan saat 12.16 uyarısı: Burçlar nelere dikkat etmeli?

Ay tutulması öncesinde astrologlardan saat 12.16 uyarısı: Burçlar nelere dikkat etmeli?

Ay, 12:16'de Koç'tan ayrılıp Boğa'ya giriyor ve daha fazla güvenlik arzusu bizi motive ediyor. Merkür'ün bu sabah Jüpiter'e olan seskiquadratı, Venüs-Satürn karesinden kısa bir süre sonra gerçekleşiyor ve aşırı negatiften aşırı iyimserliğe geçebiliriz. Bir konuyu hak ettiğinden daha fazla büyütme eğilimindeyiz ve abartılı algıları, iletişimleri veya haberleri izlemeliyiz.

7 KASIM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Venüs ve Mars arasındaki yaratıcı bir yön, ilgili kalıpları görmek ve yaratıcılığı ve heyecanı teşvik etmek için bunları olumlu bir şekilde kullanmak için mükemmeldir.

Boğa burcunda Ay huzurluyken, yarın erken saatlerde burçta Ay Tutulması gerçekleşecek ve bugün duygular tavan yapacak.

Koç Ayı bugün, Ay'ın Boğa burcuna girdiği saat 12:16'ye kadar devam ediyor.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Son zamanlarda biraz fazla inatçı olabilirsiniz. Maddi kısıtlamaları göz önünde bulundurmadan canınız ne istiyorsa onu yapıyorsunuz. Şimdi, acilen çözülmemiş parasal sorunlarla ilgilenmeniz gerekiyor. Mali sorumluluk alanında kesinlikle almanız gereken bazı dersler var. Farkındalığınızı artırmak için elinizden geleni yapın.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bir ilişkiye başlama konusunda tereddüt içindesiniz. Bu esnada eski kötü düşünceleriniz size musallat olmak için geri gelebilir, şüphelerinizi size hatırlatabilir ve özgürlük eksikliği konusunda korkular yaratabilir. Bu şeytanları ne pahasına olursa olsun görmezden gelin! Onlara teslim olursanız, büyük olasılıkla dezavantajlı duruma düşersiniz. Cesur olun ve kendiniz karar verin.

burc.jpg

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün sizin için harika bir gün olacak. Hiçbir sınırın olmadığı bir fantezi dünyasında yaşamayı tercih eden herhangi bir kuralı veya kısıtlamayı benimseyen biri değilsiniz. Burada, Dünya'da diğerlerine uyarak da olsa özgürlüğünüzü ve ideallerinizi korumanın mümkün olduğunu hiç düşündünüz mü?

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Herhangi bir yeteneğinizin olmadığı efsanesini anlatmayı bırakmanız önemli. Görünüşünüz hakkında düşündüğünüz gibi yeteneklerinizi de düşünün. Egzersiz yaptığınızda, doğru beslendiğinizde ve bolca dinlendiğinizde, vücudunuz tepki verir. Yetenekleriniz de bundan farklı değil. Onların da bakıma ve beslenmeye ihtiyaçları var.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Birinin gelip tüm ihtiyaçlarınızı, özellikle duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamasını bekliyorsanız, çok uzun bir süre beklemeniz gerekebilir! Kendi ihtiyaçlarınızı karşılamaktan siz sorumlusunuz. Eğer yapmazsanız sonsuza kadar başkalarına bağımlı olacaksınız.

burcunuz.jpg

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Çocuğunuz varsa, onların yaşadığı zorluklar size kendinizin, Başak burcunun tecrübe ettiklerini hatırlatabilir. Ya da sadece onların yaşadıkları sizi anılarınıza götürüyor olabilir. Hayatınızın bir döneminden hala sizi rahatsız eden bir konuya mı kafayı taktınız? Bu soruyu kendinize sormak için iyi bir andasınız. Bunu son kez kendinize sorun ve cevaplayın.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün imkanlarınızın ötesinde harcama yapmayın. Bazı hevesli müşteriler tanıyorsanız, onlarla beraber çılgınlığa kapılmanız mali durumunuz için felaket olabilir. Öte yandan, belki de tüm sıkı çalışmanız için kendinize bir ödül borçlusunuz. Kendinize verebileceğiniz paranın olmadığı bir hediye var mı? Zaman, belki?

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün ufak gerilimler yaşayabilirsiniz. Yakınınızdaki insanlar, belki de partneriniz veya anne babanız, sizi hiç de uygulamaya istekli olmadığınız bir davranışı benimsemeye zorlamaya çalışıyor gibi görünüyor. Bağımsız olduğunuzu nazikçe onlara bildirecek misiniz yoksa kendinizi onların egemenliğinden kurtaracak mısınız? İkinci ihtimal daha olası görünüyor.

burclar.jpg

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Geçtiğimiz birkaç günün zorluklarını aştıktan sonra, artık hak ettiğiniz huzur ve sessizliğe ihtiyacınız var. Ne yazık ki, üstleriniz bunu size vermek istemiyor. Masanıza belli belirsiz işler gelecek.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu sizin gibi hassas insanlar için iyi bir gün değil. Aslında, en yüksek sesle bağıran ve masaya en sert vuran kişi bugün galip çıkacaktır. Şiddet havası sizi de etkileyecek. Biraz üzgün, çok ince ve normalden çok daha savunmasız olacaksınız. Mümkünse, kargaşadan uzak durmaya çalışmak akıllıca olacaktır.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Aşk hayatınızdaki bazı fikir ayrılıkları bugün ortaya çıkabilir. Örneğin, sevgilinize kendinize tanıdığınızdan daha fazla özgürlük alanı tanıdığınızı fark edebilirsiniz. Duyduğunuz bu rahatsızlık, karşınıza ilişkinizde biraz canlanma fırsatı çıkarabilir. Bu durum önümüzdeki gün size tam da aradığınızı getirebilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün muhtemelen haftanızın en önemli olayı olmayacak. İşteki ve evdeki kısıtlamaların farkında olabilirsiniz. Verdiğiniz emeğin karşılığı olarak elde etmek istediğiniz uygun bir ödül için özlem duymanız oldukça muhtemel. Bu, yeni kişisel ve profesyonel hedefler belirlemek için iyi bir gün.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN