Tahiti'de cemiyet hayatını şoke eden kaza! Ünlü işkadını cruise gemisinden okyanusa düştü!

Tahiti'de cemiyet hayatını şoke eden kaza! Ünlü işkadını cruise gemisinden okyanusa düştü!

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Dilek Ertek, cruise gemisiyle gittiği tatilde okyanusa düştü. Olayın ardından oğlu Gökçe Atuk Tahiti'ye giderek arama çalışmalarına katıldı. Ancak günlerdir helikopterlerle yapılan aramalarda Ertek'in cesedine ulaşılamadı.

Dünyaca ünlü bir mücevher markasının Türkiye distribütörü olan Dilek Ertek’in geçirdiği kaza sonucu okyanusta kaybolması cemiyet hayatında büyük üzüntü yarattı.

KAMERA KAYITLARINI İZLEYİNCE ŞOKE OLDULAR

Ünlü işkadını, 26 Ekim'de arkadaşlarıyla cruise gemisiyle tatile gitti. Tahiti'ye uğrayan gemi Pasifik Okyanusu'na açıldı. Akşam yemeğine gelmeyen Ertek’i aramaya başlayan arkadaşları Ertek'in odasını güvenliğe açtırınca şok yaşadı. Ertek'in balkon kapısı açıktı ama kendisi yoktu. Tüm gemi ayağa kalktı. Kamera kayıtları incelendiğinde ünlü işkadınının balkondan aşağı düştüğü görüldü.

gemi-kaza.jpg

OĞLU HELİKOPTERLE ARIYOR

Olayın ardından Oğlu Gökçe Atuk, günlerdir helikoplerle Pasifik Okyanusu'nda annesinin cesedini arıyor. Öte yandan kazayla ilgili Tahiti'de soruşturma başlatıldığı, Atuk'un hukuki süreçle de yakından ilgilendiği öğrenildi.

Talihsiz olay sonrası oğlu Gökçe Atuk, kazanın yaşandığı Tahiti'ye gitti ve arama çalışmalarına katıldı. Atuk, günlerdir helikopterle annesinin cesedini aramasını rağmen bir sonuca ulaşamadı.

OĞLUNUN AVUKATI AÇIKLAMA YAPTI

Talihsiz kazanın ardından Dilek Ertek'in oğlu Gökçe Atuk'un avukatı ise bir basın açıklaması yaparak olayla ilgili şu bilgileri verdi: "Cemiyet hayatının sevilen insanlarından biri olan, işadamı Gökçe Atuk'un annesi, işkadını Dilek Ertek, gemi seyahatinde talihsiz bir kaza geçirdi. Ertek, gemi Pasifik Okyanusu'nda seyir halindeyken, 26 Ekim'de denize düştü.

Ertek'i arama çalışmaları bugüne kadar maalesef olumlu sonuç vermedi. Elim kazanın meydana geldiği gemi Tahiti'de bulunan Papeete limanına geldikten sonra kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Annesinin düştüğünü öğrenen müvekkilim Gökçe Atuk, Papeete'de bulunan adli makamların kaza ile ilgili soruşturmasının çok yönlü yapılması konusunda uğraş veriyor. Bu elim kaza sonrasında aile çok üzgün ve gerçek olmayan haberlerin çıkmaması için bu basın açıklamasını yapmak istedik”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN