Avşar kızından dikkat çeken ‘tayt’ açıklaması! Nükhet Duru'nun ‘tayt’ polemiğine Hülya Avşar da katıldı!

Avşar kızından dikkat çeken ‘tayt’ açıklaması! Nükhet Duru'nun ‘tayt’ polemiğine Hülya Avşar da katıldı!

Balat’ta çekilen yeni klibiyle sosyal medyada çokça konuşulan Hülya Avşar da son günlerdeki tayt polemiğine dahil oldu. Nükhet Duru, "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık." Sözleriyle dikkat çekmişti. Hülya Avşar ise "İsteyen istediğini giyebilir, isterlerse çıplak da gezebilirler" yorumunda bulundu.

‘Tayt polemiğine' Hülya Avşar da dahil oldu! Açıklamaları dikkat çekti
Hülya Avşar, Nükhet Duru'nun, "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık." sözleriyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Hülya Avşar "İsteyen istediğini giyebilir, isterlerse çıplak da gezebilirler" yorumunda bulundu.

‘TAYT GİYME’ POLEMİĞİNE AVŞAR YORUMU

Tarabya’da yürüyüş yaparken görüntülenen ünlü sanatçı yanındaki iki erkek arkadaşına parçalarını dinletti. Muhabirleri görünce hemen telefonunu kapatan şarkıcı, "Siz sonra dinleyeceksiniz" diye espri yaptı. Oldukça keyifli olan Hülya Avşar muhabirlerin Nükhet Duru’nun tayt konusundaki açıklamalarını sorması üzerine "İsteyen istediğini giyebilir, isterlerse çıplak da gezebilirler" yorumunda bulundu.

SON KLİBİYLE YİNE GÜNDEM OLMUŞTU

'Yapma Aşkım'ın klibi için yönetmen koltuğuna oturan Hülya Avşar, daha önce 'Sensiz Kaldım' şarkısının klibini ve otobiyografik filmi 'Selfi'nin de yönetmenliğini yapmıştı.

Hülya Avşar, tüm dijital platformlarda yayınlanan, yeni şarkısı 'Yapma Aşkım'ın klibinin yönetmenliğini yapmış, çekimleri Balat'ta yapılan klibe şarkıcının cüretkar sahneleri damga vurmuştu.

Hülya Avşar, yeni şarkısı "Yapma Aşkım"ın tanıtım videosunu Instagram hesabından yayınladı.

Klipte Avşar Kızı'nın çiğnediği sakızı çıkarıp göğsüne yapıştırmasıyla tüm dikkatleri üzerine topladı.

KLİBE KOSTÜMÜ DAMGA VURDU

Hülya Avşar'ın yapımcılığını üstlendiği yeni teklisi 'Yapma Aşkım'ın klibi dinleyiciyle buluştu.

Klibinden kesitler paylaşan Avşar Kızı, cüretkar tavırlarıyla dikkat çekti. Klipte Avşar Kızı'na oyuncu Tarık Ündüz eşlik etti. Hülya Avşar yapımcılığını da üstlendiği yeni teklisi 'Yapma Aşkım'ın klibinde yönetmen koltuğuna oturdu. Balat'ta yapılan çekimlerde Avşar Kızı'nın kostümleri dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı 50 kişilik ekibin eşlik ettiği klipten görüntüler paylaştı.

Avşar Kızı'nın, klibinin son sahnesinde çiğnediği sakızı ağzından çıkarıp göğsüne yapıştırdığı anlar ise sosyal medyada kısa sürede trend oldu.

FİT HALİYLE ÖVGÜ TOPLUYOR

Klibindeki cüretkar sahneleri kadar spor paylaşımlarıyla da dikkat çeken Hülya Avşar sık sık sosyal medyada gündem oluyor.

Pilates yaptığı anlardan kare paylaşan Hülya Avşar fit hali ile övgüleri topladı. İşte 58 yaşındaki Hülya Avşar'ın sosyal medyayı sallayan spor paylaşımı...

Hülya Avşar önceki gün kızı Zehra Çilingiroğlu ve eski eşi ile katıldığı düğün töreninde boy göstermişti.

Evinin bahçesinde havuz keyfi yapan Hülya Avşar o anları takipçileri ile paylaşmıştı. Takipçileri Avşar Kızı'na '58 değil 38 yaşında' diye yorum yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN