Ayaklarınızın Şekli Kişiliğiniz Hakkında Bunu Söylüyor! Peki Siz Hangi Ayak Tipine Sahipsiniz

Ayaklarınızın Şekli Kişiliğiniz Hakkında Bunu Söylüyor! Peki Siz Hangi Ayak Tipine Sahipsiniz

Partnerinizin ayaklarına ve ayak parmaklarının şekline bakarak onun kişiliği hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. İşte uzman araştırmalarına göre ayak tiplerine göre kişilikler...

Yapılan araştırmalara göre ayaklarınızın şekli kişiliğiniz hakkında karşıdaki kişiye bilgi veriyor. Vücudunuz size kişiliğiniz hakkında çok şey söyleyebilir. Hayatınıza dahil edeceğiniz insanı, ayaklarına ve ayak parmaklarına bakarak seçebilirsiniz. Bu araştırma her ne kadar kulağa komik gelse de uzmanlara kulak vermede fayda var.

AYAKLARINIZIN ŞEKLİ KİŞİLİĞİNİZ HAKKINDA BUNU SÖYLÜYOR

basliksiz-23.jpg

1. Romalı ayak tipi
Bu eğik ayak en yaygın ayak türüdür. Ayaklarınız böyle görünüyorsa, çok dengeli bir insansınız. Spontane ve sosyalsiniz: yeni insanlarla tanışmayı seviyorsunuz ve her zaman yeni deneyimlere açıksınız. Seyahat etmeyi seviyorsunuz çünkü farklı kültürleri keşfetmeyi seviyorsunuz. Yeni insanlarla tanışmayı seviyorsunuz. Övülmeyi seven bir yapınız var.

2. Kare ayak tipi
Bu tip ayaklarda tüm parmaklar aşağı yukarı aynı uzunluktadır. Sen gerçek bir düşünürsün. Sakin ve içe dönük bir kişisiniz. Gerçek bir karar vermeden önce tüm artıları ve eksileri dikkatlice gözden geçirmeyi seviyorsunuz. Dağınıklığı sevmez, toplu olmayı tercih eden bir yapınız var. Hiçbir şeye balıklama atlamayan bu kişiler aynı zamanda karşılarındaki kişilerin düşüncelerine de saygı duyarlar. Yapacakları bir işi önce eksisiyle artısıyla düşünüp yaparlar. Pratik bir insansın ve ayrıca çok güvenilir ve güvenilirsin.

3. Yunan ayak tipi
Bu ayak şekliyle ilgili çarpıcı olan şey, ikinci parmağın baş parmağından daha uzun olmasıdır. Bu durumdaki kişiler ayakkabı alımında veya seçiminde zorluk yaşayabilirler. Bu tür bir ayağınız varsa, çok sportif bir insansınız. Ayrıca yaratıcısınız: yeni şeyler düşünmeyi seviyorsunuz. Coşkunuzdan dolayı, insanları kazanmakta çok iyisiniz. Ayrıca zaman zaman dürtüsel olabilirsiniz. Kötü düşünmeyi sevmeyen ve her olaya pozitif bakabilen birisiniz. Aşırı yardımseversiniz. Lider ruhlu olarak doğmuşlardır.

4. Mısır ayak tipi
Bu ayak nispeten uzundur ve ayak parmakları biraz kesişir. Bu tür bir ayağınız varsa, enerjik bir insansınız. Arkadaşlarınızla vakit geçirmeyi çok seviyorsunuz. Her şeyi kendine saklamayı seviyorsun ve gizli derinliklerin var. Hedefinize tamamen odaklanıyorsunuz. İş ve okul hayatında da oldukça başarılısınız. Bir topluma girdiğinizde direk dikkatleri üzerinize çekebiliyorsunuz. Dürtüsel olabilirsiniz ve ruh haliniz çok hızlı değişebilir.

PEKİ SİZİN AYAK TİPİNİZ HANGİSİ?

Ayak Büyüklüğü: Ayak parmaklarının şekline göre kişilik analizinde ayakları büyük olan kişiler, küçük ayaklı kişilere göre aldatmaya daha az meyillidirler.

Ayak Tabanı: Ayak tabanı düz olan insanlar sık olarak sevgili değiştirirler. Tabanlarında hafif oyukluk bulunan kişilerin ise yalnız kalmaya tahammülleri yoktur.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN