Aygün Aydın'dan beklenen tepki sonunda geldi... Hande Erçel-Hakan Sabancı ilişkisine gönderme yaptı!

Aygün Aydın'dan beklenen tepki sonunda geldi... Hande Erçel-Hakan Sabancı ilişkisine gönderme yaptı!

Hande Erçel ile Hakan Sabancı'nın magazin gündemine bomba gibi düşen aşkına Sabancı'nın eski sevgilisi olduğunu ve hatta bir dönem ondan çocuk beklediğini ima ederek dikkatleri üzerine çeken Aygün Aydın'dan tepki gecikmedi. Söylentiler devam ederken sessizliğini sürdüren Aydın, ikilinin ilişkisi fotoğraflarla ispatlanınca Instagram hesabından şarkılı bir 'hikaye' paylaştı...

Uzun süre aşk iddialarını yalanlayan Hande Erçel ile Hakan Sabancı çifti sonunda ilişkilerini açıktan yaşamaya başlayarak herkese ilan etti. Hande Erçel ile Hakan Sabancı son olarak Paris'e uçarlarken görüntülenmişti. Birlikte tatile giden çift, dönüşte kameralardan kaçmayarak magazincilerin sorularını cevapladı. Erçel ilişkisiyle ilgili "Her şey çok güzel" açıklamasında bulunurken Sabancı ise "Ciddi bir ilişki" cevabını verdi. İkilinin bu açıklamalarının ardından Hakan Sabancı'nın eski sevgilisi Aygün Aydın'dan da bir paylaşım geldi.


Murat Dalkılıç'ın ardından Kerem Bürsin ile uzun süre aşk yaşayan Hande Erçel, Bürsin'in ardından Kaan Yıldırım ile görülmüştü. Bu ilişkisini de bitiren güzel oyuncu, geçen yılın sonunda iş insanı Hakan Sabancı'yla anılmaya başlamıştı.

fsoxfmuxeaefh-d.jpg


Aşk dedikoduları sorulduğunda "Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin" diyerek yalanlayan güzel oyuncu, şubat ayında sosyetik çapkınla birlikte kameralara yakalanmıştı.

Gazete Magazin'de yer alan haber göre, Paris dönüşü kameralara yakalanan çiftten Hande Erçel, "Tatilimiz güzel geçti, her şey çok güzel. Size de teşekkür ederiz" dedi.


Aygün Aydın, Hakan Sabancı ile yaşadığı flört döneminin ardından skandal yaratan açıklamaları ve paylaşımlarıyla gündem olmuştu. Hakan Sabancı ile özel yazışmalarını yayınlayan Aydın'a Sabancı'nın avukatları ihtar çekmişti.

300470335-1408397673003030-3350652090651129403-n.jpg

Hakan Sabancı ile yazışmalarını ifşa ettiği gerekçesiyle hakkında koruma kararı aldırılan ancak bu karara uymayarak sosyal medya paylaşımlarına devam edince Aygün Aydın'a üç günlük zorlama hapis cezası verilmişti.

1634457437750-daad.jpg

Bu cezaya rağmen susmayan Aydın "Senin kötürüm olduğunu görmeden ölmeyeceğim! Kendi bebeğinin ultrasonunu paylaşmak da suçmuş ülkede meğer! Sen beni nasıl o katillerin içine, böceklerin içine atıp, öldürmeye çalıştıysan andım olsun seni yerle bir etmeden bu dünyadan göçüp, gitmeyeceğim. Allah bin türlü belanı versin senin! Duygularımla oynayıp, beni hamile bırakırken her şey iyi, hoştu. Herkes öğrenince mi rahatsız oldun?" ifadeleriyle Hakan Sabancı'ya ateş püskürmüştü.

3131846-e47a4dcfdb5b31865fa5e87dc233ec62.jpg

Bu açıklamalarının ardından internet aleminin diline dolanan Aydın'dan Hakan Sabancı'yla ilgili her konuda yorum beklenir oldu.

0x0-hande-ercel-ile-hakan-sabanci-askini-itiraf-etti-hakan-sabancinin-eski-sevgilisi-aygun-aydindan-manidar-paylas-1678104117711.jpeg

Hakan Sabancı'nın Hande Erçel'le ilişkisi üzerine ne yorum yapacağı merak edilen Aydın, Ebru Gündeş'in "Hayatta Başarılar Diliyorum" şarkısıyla Hakan Sabancı'ya gönderme yaptı.

BİRLİKTE KUZEY IŞIKLARINI İZLEYECEKLER


Hande Erçel ile Hakan Sabancı son olarak Paris'e uçtu. Çift Paris'e giderken pasaport kontrolünde görüntülendi.

Öte yandan çiçeği burnunda çiftin, Mart ayında çok daha iyi görülebilen Kuzey Işıkları'nı Lapland'de seyretme planı yaptığı konuşuluyor.

f-elconfidencial-com-original-251-d06-e58-251d06e58159cb36255b8c582655fea6.jpg

BU İLK KARŞILAŞMALARI DEĞİL

2,5 sene önce de birkaç kere görüşen olay ikili, yarım kalan aşklarında devam kararını iki ay önce aldı. Hatta Hande Erçel, Arzu Sabancı ile bile tanıştı.


29 yaşındaki Erçel'in gönlünü hızlı aşk hayatıyla magazin haberlerinden eksik olmayan Hakan Sabancı'ya kaptırması sosyal medyaya damga vurdu.


Birçok kişi, "Hande, Hakan Sabancı ile aşk yaşayarak kendisine yazık ediyor" yorumu yapsa da güzel oyuncu halinden memnun görünüyor.


Hande Erçel ile Hakan Sabancı arasındaki yakınlaşma, aslında bundan yaklaşık 2,5 sene önce de yaşanmıştı.

hande-hande-hande-laee.webp


Murat Dalkılıç ile süren 3 yıllık ilişkisine 2020 yazında nokta koyan Hande Erçel, ayrılığın ardından Hakan Sabancı ile birkaç kez görüşmüştü.


Ancak bu yakınlaşma, ciddi bir ilişkiye dönüşmedi. Güzel oyuncu da ardından başrolünde oynadığı dizide partneri olan Kerem Bürsin ile bir aşka yelken açmıştı.

118401819-2632827053702170-6472479176707005018-n.webp

Hakan Sabancı, Hande Erçel'le ortak tanıdıklarının aracı olmasıyla aynı mekanda bir araya gelmeyi başardı ve yarım kalan aşk yeniden başladı.


Hande Erçel ile Hakan Sabancı'nın ilişkilerini nasıl gizlemeyi başardığı da açığa çıktı. Sabancı, Erçel'i Bebek'te demirli duran teknesiyle aldırıp Emirgan'daki evine getirtiyordu.


Çiftin buluştukları mekanlardan çıkarken de devreye Sabancı'nın korumaları girerek kalkan oluyordu.

s-8c5552ae0b4f6c498f4abf4531914dc796e755fb.webp

ANNE SABANCI'DAN ONAY


Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'nın Hande Erçel ile tanıştığı iddiaları da gündeme bomba gibi düştü.


Dedikodulara göre; Arzu Sabancı ile Erçel, geçtiğimiz ay Hakan Sabancı'nın Emirgan'da bulunan evinde bir araya gelerek tanışıp sohbet etti.


Böylece Arzu Hanım'ın oğlunun ilişkisine onay verdiğini göstermiş olduğu konuşuluyor.

6405ac644e3fe00e3c12c81b.webp

İKİSİNİN DE AŞK HAYATI KABARIK


Hande Erçel, kariyeri ve rol aldığı reklamlar kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Erçel'in hayatından sırasıyla oyuncu Burak Serdar Şenal, Ekin Mert Daymaz, iş insanı Mehmet Dinçerler, şarkıcı Murat Dalkılıç, Kerem Bürsin ve Kaan Yıldırım geçmişti.


Hakan Sabancı'nın kabarık aşk listesinde şu anda evli olan birçok sosyetik güzel, Hadise, Merve Boluğur, Şeyma Subaşı, Didem Soydan, Aslışah Alkoçlar, Eliz Sakuçoğlu, Ayşe Özyılmazel, Dilara Aksüyek, Aygün Aydın ve sayısız yabancı manken yer alıyor. Sosyetik çapkının bir sevgililer gününde 4 ayrı adrese pahalı gül buketleri göndermesi de haber olmuştu.

hakan-sabanci-hande-ercel.png

'YALI ÇAPKINI' AFİŞİNE UYARLADILAR

Çiftin ilişkisine sosyal medyada çok sayıda yorum yapılırken Yalı Çapkını dizisinin afişinin Hakan Sabancı ve Hande Erçel'e uyarlandığı bir görsel internet kullanıcılarını güldürdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN