Babasını korkunç kazada kaybeden Özge Ulusoy tehdit edildiğini açıkladı! "Hala korkuyu atamıyorum üzerimden..."

Babasını korkunç kazada kaybeden Özge Ulusoy tehdit edildiğini açıkladı! "Hala korkuyu atamıyorum üzerimden..."

4 Aralık'ta babasını kaybeden ünlü oyuncu Özge Ulusoy, geçtiğimiz günlerde babasını kaybettiği korkunç kazanın detaylarını ilk kez açıklamıştı. Ünlü oyuncu bu kez de babasına çarpan sürücünün akrabaları tarafından tehdit edildiğini açıkladı.

Son olarak 'Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda' ve 'Kadın İşi: Banka Soygunu' gibi filmlerde rol alan ünlü oyuncu ve manken Özge Ulusoy'un babası emekli albay Haydar Ulusoy 4 Aralık'ta geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Korkunç kazada babasını kaybeden ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde dikkat çekici açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü oyuncu, bu kez tehdit edildiğini açıkladı.

4 Aralık'ta trafik kazası geçiren babası Haydar Ulusoy'u kaybeden ünlü oyuncu Özge Ulusoy, cenaze töreninde gözyaşlarına hakim olamazken baba Ulusoy, Kanlıca Mezarlığı'nda defnedilmişti. Geçtiğimiz günlerde korkunç kazanın detaylarını ilk kez anlatan ünlü oyuncu, bu kez sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda tehdit edildiğini açıkladı.

TEHDİT EDİLDİĞİNİ AÇIKLADI

Babasının çarpan sürücünün dayısı olduğunu iddia eden bir kişi, Ulusoy'a Instagram üzerinden gönderdiği mesajlarda "Vicdansız sensin. Ukala ne haddine senin herkese iftira atmak. Ben Elif'in dayısıyım. Haddini bil artık. Bilmezsen ben sana bildiririm hadsiz seni" dedi.

Kendisine atılan mesajları sosyal medya hesabından yayınlayan Ulusoy, "Bak sen bir de bana haddimi bildirecekmiş. Babamı öldürüp türlü yalanlar söylemişsiniz. Ben gerçeği söyleyip babamın hakkını arayıp adalet isteyince bir de tehdit ediyorsunuz? Sen kimsin ha kimsin? Allah'ım sen bizleri koru bu insanlardan korkunç! Hala şoku ve korkuyu atamıyorum üzerimden. Tehdit etmek nedir ya?" dedi.

Babasının ölümü sonrası tehdit mesajları aldığını söyleyen Özge Ulusoy isyan etti: Adalet arayınca tehdit ediliyorum

2 YILDAN 6 YILA KADAR HAPİS

Özge Ulusoy'un babası emekli albay ve avukat Haydar Ulusoy'a otomobille çarpıp ölümüne neden olan sürücü Elif Nazlı, adliyedeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Babasının ölümü sonrası tehdit mesajları aldığını söyleyen Özge Ulusoy isyan etti: Adalet arayınca tehdit ediliyorum

Kazayla ilgili, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma tamamlanarak iddianame düzenlendi. İddianame Ankara 39'ncu Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. Elif N. hakkında, 'taksirle ölüme neden olma' suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi. Ayrıca sürücünün ehliyetine 3 yıla kadar el konulması istendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN