Bakan Başını Çeviriyor! İşte Benim Stilim Yağmur Taktaş Estetikten Sonraki Pozlarıyla Olay Oldu

Bakan Başını Çeviriyor! İşte Benim Stilim Yağmur Taktaş  Estetikten Sonraki Pozlarıyla Olay Oldu

İşte Benim Stilim programına katılan ve adından sıkça söz ettiren Yağmur Taktaş, yaptırdığı estetiklerle tanınmaz hale geldi. Sosyal medya paylaşımlarıyla gözleri üstüne çeken Taktaş'ın son halini görenler gözlerine inanmadı. Yarışmadaki tavrı ve giydiği kıyafetlerle eleştirilerin hedefin olan Yağmur Taktaş'ın Instagram'dan paylaştığı son pozu hayranlarını şaşırttı. Adeta eski halinden eser yok. İşte Yağmur Taktaş'ın akıl sağlığını zorlayan değişimi...

Bir dönemin popüler yarışma programlarından olan İşte Benim Stilim programına katılan ve büyük kitlelere ulaşan Yağmur Taktaş, değişimiyle ağızları açık bıraktı. Instagram hesabından kareler paylaşan Tektaş, yaptırdığı estetikle bam başka birine dönüştü. İşte Yağmur Taktaş'ın estetikli değişimi...

YOK BÖYLE BİR DEĞİŞİM

Katıldığı İşte Benim Stilim yarışmasında ünlenen ve her hareketiyle gündem olan Yağmur Taktaş, bu sefer estetikleriyle gündemde. Birçok işlemden geçen Taktaş'ın son halini görenler gözlerine inanamıyor.

a1-17.jpg

ESTETİĞİN DOZUNU KAÇIRDI

İşte Benim Stilim'in 6. sezon yarışmacılarından Yağmur Taktaş, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sk gündeme geliyor. Geçirdiği estetik operasyonlarıyla tanınmaz hale gelen Tektaş, son paylaşımıyla yok artık dedirtti.

a2-18.jpg

TANINMAZ HALDE

Yarışmadaki siyah saçlarını boyatan Taktaş, kemikli yüz hatları ile takipçilerini büyülemişti. Sayısız estetik operasyonlarından geçen fenomen bambaşka birine dönüştü. verdiği cesur pozlarda şimdiden çok konuşulmaya başlandı.

a6-4.jpg

ELEŞTİRİLERİN HEDEFİNDE

Verdiği cesur pozlarla sosyal medya kullanıcılarının hedefinde olan Yağmur Taktaş, çareyi gönderi yorumlarını kapatmakla buldu. Sayısızca mesaj ve istek alan Taktaş daha öncesinde de dünyaca ünlü futbolcularla ifşa olmuştu.

FUTBOLCULAR PEŞİNDEN KOŞUYOR

Stili kadar çevresiylede çok konuşulan Yağmur Taktaş dünyaca ünlü star futbolculardan istek mesajları almıştı. Geleceğin futbolcusu olarak gösterilen Kylian Mbappe'nin Yağmur Taktaş'a İstanbul'da bir otelde buluşmak istediği ifşa olmuştu. Aynı zamanda milli futbolcu Emre Mor'unda Taktaş'a mesaj attığı ve evine davet ettiği mesaj ifşa olmuştu.

a10-1.jpg

YAĞMUR TAKTAŞ KİMDİR?

Yağmur Taktaş 20 yaşında ve Adanalı. Ailesinin tek kız çocuğu. Adana'da Anadolu Lisesi Mezunu olan üniversite hayatına bu yıl başlamak isteyen Yağmur, bu programda kendisine birşeyler kattıktan sonra moda mı oyunculuk mu kararını netleştirerek üniversiteye başlamak istiyor. Alışveriş yapmak, yemek yemek, yemek yapmak, arkadaşlarıyla sosyal aktiviteler yapmak en sevdiği şeyler arasında. Yağmur yılın ara ara bölümlerinde fitnessa yoğunlaşır.

Gözlükler ve şapkalar Yağmur'un vazgeçilmezleri arasında. Yumurtaya alerjisi var, asla yemiyor. Balık burcu. Ruh haline ve yerine göre giyinmeyi tercih ediyor. Moda ve alışveriş bağımlısı. Dergi karıştırmak araştırmak ve bulmak tam ona göre. Yakın arkadaşlarının vazgeçilmezi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN