Başından vurularak ölümden dönmüştü! İbrahim Tatlıses'e telefonda tehdit! "Bu kanı dökeceğim..."

Başından vurularak ölümden dönmüştü! İbrahim Tatlıses'e telefonda tehdit! "Bu kanı dökeceğim..."

2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucunda ölümden dönen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, bu kez telefonda tehdit edildi. Ünlü türkücünün prodüksiyon şirketini arayan bir şahıs, Tatlıses'e tehditler savurdu. Olay yargıya taşındı.

14 Mart 2011'de uğradığı silahlı saldırı sonucunda başından vurularak hastaneye kaldırılan ve iki hafta boyunca yoğun bakımda tedavi gören, daha sonrasında ise tedavisine yurt dışında devam edilen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, bu kez telefonda tehdit edildi.

2011 yılında silahlı saldırıya uğrayan ve ölümden dönen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in prodüksiyon şirketini arayan bir şahıs, şiirlerini İbrahim Tatlıses'e göstermek istediğini söyledi. Ret cevabı alan şahıs, “Yemin olsun ben bu kanı dökeceğim” sözleriyle ünlü türkücüyü tehdit etti. Tatlıses'in hayranlarını korkutan olay yargıya intikal etti.

'YEMİN OLSUN BEN BU KANI DÖKECEĞİM'

Sabah’tan Atakan Irmak’ın haberine göre, Tatlıses'e ulaşmak ve şiirlerini göstermek isteyip ofisini arayan bir kişi tehditler savurdu.

Ercan Y., şiir yazdığını ve İbrahim Tatlıses'in de şiirlerini incelemesini istedi. İddiaya göre şirket çalışanı Leyla Y., Tatlıses'in İzmir'de olduğunu belirtince Ercan Y., şirket çalışanına, 'Yemin olsun ben bu kanı dökeceğim' ifadelerini kullandı.

Şirket avukatları durumustanbul Cumhuriyet Başsavcılığına bildirerek şüpheli hakkında suç duyurusunda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN