Başvuru yapan engelli ve 65 yaş üzeri vatandaşlar dikkat! Bu hizmet artık ücretsiz yapılacak: Eve kadar geliyor

Başvuru yapan engelli ve 65 yaş üzeri vatandaşlar dikkat! Bu hizmet artık ücretsiz yapılacak: Eve kadar geliyor

65 yaş üstü ve engelli vatandaşlar için güzel haber geldi. Başvuru yapanlara ücretsiz sağlanacaktır. Güzel haber nedir? Tüm detaylar haberimizde.

65 yaş üstü ve engelli vatandaşların yüzünü güldürecek haber geldi. Başvuru yapanlar için ücretsiz olacaktır. Başvuruda bulunanlar için ne ücretsiz olacaktır? Merak edilen detaylar haberimizde.

65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİ VATANDAŞLARA GÜZEL HABER!

65 yaş üstü ve engelli vatandaşların yüzünü güldürecek haber geldi. Başvuru yapanlar için ücretsiz olacaktır. Adrese teslim sağlanacaktır.e-devlet

Devlet 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlar için e-Devlet'e erişimi kolaylaştırmak amacıyla 'Adrese Teslim Şifre Başvurusu' hizmetini gerçekleştirdi.

E-Devlet sayesinde istenilen saatte devlet hizmetlerine erişim sağlanabilmektedir. Kimlik, pasaport, ehliyet yenileme gibi işlemler e-Devlet üzerinden gerçekleştirilmektedir. Devlet hem vatandaşlar hem de kurumlar için zaman tasarrufu sağlamaktadır.

E-devlet girişinde kişiye özel şifreye sahip olunması gerekmektedir. Şifre, PTT şubelerinden 2 TL karşılığında temin edilmektedir. 65 yaş üstü ve engelli vatandaşların e-Devlet'e erişimini kolaylaştırmak için 'Adrese Teslim Şifre Başvurusu' hizmeti sunulmaktadır.

Engelli kimlik kartına sahip olan vatandaşlar e-Devlet Kapısı şifresine rahatlıkla erişebileceklerdir. Adrese teslim gerçekleştirilecek. Engelli vatandaşlarımızın devlet hizmetlerine erişimini kolaylaştıracaktır. Engelli vatandaşlarımızın toplumda aktif rol almasına yardımcı olunacaktır. Engellilere bir çok hizmet sunmak amacıyla ilerleme çalışmaları gerçekleştirilecektir.

65 yaş üstü ve engelli vatandaşlar için 'Adrese Teslim Şifre Başvurusu' hizmeti sağlanmıştır. PTT başvurusuna gerek kalmadan adrese teslim edilecektir. İlgili kurumun müşteri hizmetleri ile iletişim sağlanması yeterli olacaktır. Başvuru tamamlanması ardından beyan edilen adrese posta yoluyla gönderim sağlanacaktır. Engelli vatandaşlarımızın hayatlarının kolaylaşması ve hizmetlere erişiminin sağlanması amaçlanmıştır.


Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN